Dočasně nalepené řasy - zkušenosti

Má někdo zkušenost s dočasně nalepenými řasami na svatbu? Vydrží? Nelepí se k sobě? Řasy, a to jen trs nebo dva ke konci, ne po celé délce, mi má lepit slečna, co mě bude líčit. Díky za postřehy.
Odpovědět
Měla jsem trsy a byla jsem naprosto spokojená. Vyzkoušela jsem poprvé na zkoušce líčení před svatbou, takže jsem věděla, že vydrží spolehlivě. Druhý den při odličování jsem sundala. Celé řasy mi nevyhovovaly.
Odpovědět
@missynka91 děkuju za postřeh. Právě měla jsem mít napevno, na zkoušce mi zkusila slečna dát ty nalepovací, a když jsem odvolávala Paní, co mi je měla dát napevno, tak mi říkala, že ty dočasné dělají neplechu.... Je fakt, že když mi je slečna na zkoušce dala, občas jsem měla pocit, že se jakoby trochu slepily....?
Odpovědět
@sedmiteckas Možná je to o aplikaci, těžko říct. Mně držely krásně a ani jsem o nich nevěděla. Určitě se neslepovaly. S těmi stálými zkušenost nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
lepit k sobe se nemaji v zadnem pripade! Prirozene a dobre drzi jak trsy, tak vcelku lepene. Je to jen o typu ras, kvalitnim lepidle a sikovnosti vizazistky nebo kosmeticky. Pokud spokojena, nejste, bezte jinam.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Měla jsem v den svatby nalepené trsy od vizážistky. Vypadaly nádherně a držely až do druhého dne, kdy jsem si je dobrovolně sundala 🙂.
Odpovědět
ahoj, měla jsem také nalepené trsy od vizážistky a paráda, vypadalo to suprově a vydržely až do rána, kdy jsem si je sundala 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?