Dobře krycí ale přirozený make-up. Doporučíte mi?

Profilova fotka
Ahoj, mám hodně červenou pleť v obličeji (ne psychicky, ale dědičně) a hodně mě trápí, že nemůžu sehnat make-up, který by mi vyhovoval. Ten, co je přirozený, vůbec nekryje a ten, co kryje, zase vypadá jako maska. Jsem zoufalá. Nemáte někdo zkušenost s nějakým dobrým make-upem?
Odpovědět
Jinthe, jpro me je nejlepsi Loreal True Match, kryci schopnost je perfektni, nevypada jako maska. Jinak, zkus si dat na plet nejdriv tonovaci krem(v takove te zluto-zelene barve) ten ton pleti neutralizuje a pak teprve nanes makeup.
Odpovědět
Profilova fotka
jint: mám podobný problém, ale jen s některými partiemi obličeje. Vyhovuje mi Dermablend od Vichy. nedá se říct, že by úplně kryl spíš vyrovná barevný tón plety, takže nevypadá červeně, ale přirozeně.
Odpovědět
Profilova fotka
Gabbiko, díky. True Match už vyzkoušený mám, vypadá dobře, ale úplně ideálně nekryje. Mám ho doma, tak zkusím koupit ten tónovací krém. Nikdy jsem ho ale v drogerii nevyděla. Před pád lety jsem si nějaký zelený krém objednávala z Oriflame, ale nebylo to ono. Proběhnu drogerie a uvidím, co seženu. Svatba se totiž blíží ... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
já mám taky od Vichy ale aera teint, je skvělý,jemný,pěkně kryje,ale není to maska. Možná ale na Tvůj problém by byl lepší ten dermablend! jak psala miriko
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, tak já mám vyzkoušený od Vichy jak Dermablend, tak aera teint a ten dermablend je více krycí! Rozhodně doporučuji oba, vůbec nepůsobí na obličeji jako maska a opravdu dobře kryjí! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Miriko, díky. Vůbec jsem nevěděla, že se něco takového dělá. Jen ta cena mě nepotěšila :-p Ale kdybych konečně našla něco, po čem nebudu červená, klidně to investuju! Nevíš, jestli k tomu třeba nemají v lékárně vzorky? Nechce se mi dávat 500 Kč za něco, co mi třeba bude ležet doma jako asi 6 druhů make-upů ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
jint:jj, já také měla nejdřív jen vzorky a pak si ho koupila, cena je fakt nic moc, ale ten vzorek mě přesvědčil, že je to dobrá volba. navíc už ho mám téměř rok a mám ještě polovinu tuby. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky holky, přesvědčily jste mě. Už po něm pátrám na netu, protože počítám, že v našem malém městě ho asi neseženu. Narazila jsem ale na dva druhy, tak nevím který. Poraďte: http://www.i-lekarna.cz/zbozi/vichy-d... http://www.krasa.cz/korekcni-make-up-... Jo a co pudr? Jaký přes to používáte? Díky, díky
Odpovědět
Ahoj - ten Aera Tein máte ten saténový v tubě nebo matný fluid? Dermablend je krycí docela hodně, ale mě se "šoupe" pleť a hodně to po něm vyniklo - je takový sušší.
Odpovědět
Profilova fotka
Renatak, co to znamená, že se Ti "šoupe" pleť? Nemyslela jsi "loupe"? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jint: já mám ten z druhého odkazu. Je pravda, že je trochu sušší, ale já používám poměrně mastný krém(citrónovo mrkvový od Atoku), takže pohoda ;-)
Odpovědět
Jinthedark - jo loupe :-) mám prostě pořád - hlavně kolem nosa - takové malé šupinky, jako bych měla suchou pleť, přitom ji mám spíš mastnou. No hrůza...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No, tak to u mě asi bude podobný problém. Mně se často loupe čelo. Ale koupím mastný krém a bude to. A co ten pudr, holky, používáte nějakej přes to?
Odpovědět
Profilova fotka
já se nepudruji nikdy ;-)
Odpovědět
Jinthedark - já taky používám mastnější krémy, radši se budu lesknout. Já pudr nepoužívám. Nezkoušly jste některá Tolerian od La roche Posay?
Odpovědět
http://www.lekarna.cz/la-roche-toleri...
Odpovědět
Profilova fotka
Miriko: tak to je fajn, že není potřeba pudr. Některé make-upy totiž dělají lesklý film, což není hezké, ale tenhle je vlastně sušší, takže by ten film dělat neměl. Ještě si nevím rady s odstínem. Mám hodně světlou pleť (podle vzorku Opal), ale jestli dobře kryje, tak se bojím, abych pak nebyla jako smrtka. Kromě toho do konce dubna mě třeba trochu opálí slunce. Nevím, nevím???
Odpovědět
Jinthedark - v lékárnách mají letáčky s testrama, takže se tím doma v klidu namaž a uvidíš.
Odpovědět
Profilova fotka
renatak: já jsem ho nezkoušela, ale nějak na mě působí důvěryhodněji ten dermablend. Kromě toho krycí schopnost 8 hodin je pro mě málo...
Odpovědět
Profilova fotka
jinthedark"jestli chceš můžu Ti poslat vzoreček toho dermablendu. Napiš adresu do IP.Nějaký doma ještě mám a mě nesedí ta barva z toho vzorečku.
Odpovědět
Jinthedark - já se na něj dnes přeptám v lékárně, třeba budou mít vzorky na vyzkoušení.
Odpovědět
Ahojky, já používám také make-upy od Vichy, jsem alergik a max mi vyhovují ;-) Mám doma jak Aera Teint, který je takový jemnější a Dermablend - ten je opravdu dobře krycí a myslím, že na vyrovnání barvy pleti je ideální. Jinak v každé lékárně kde tuto kosmetiku prodávají mají určitě i vzorky zdarma a v některých lékárnách je i dermatologické centrum, kde ti s výběrem nejen make-upu pomůžou ;-) Co se týká pudru, tak nedám dopustit na pudr od Miss Sporty, stojí asi 100,-Kč, takže žádná velká investice.
Odpovědět
Profilova fotka
renatak, musíš ale do lékárny kde mají od Vichy celý regál,prostě všechno. Já dělám v lékárně a firma Vichy posílá vzorečky a akce jen smluvním lékárnám, které berou všechno. Takže ve městech v centru se ptát. Mě dá právě občas vzoreček kamarádka co dělá ve větší lékárně než já :-D Jinak používám od Vichy thermal fix krémy a taky super.
Odpovědět
Profilova fotka
jint: odstín musíš vyzkoušet, určitě si vyžádej v lékárně vzorečky. tam kde prodávají Vichy jich mívají dost. Já si třeba myslela, že odstín Nude bych nemohla vůbec mít, že mám hodně světlou pleť, ale po vyzkoušení to bylo přesně ono
Odpovědět
Scai - aha to jsem nevěděla, tam co chodím je měly vždy...Thermal fix je hydratační a na jakou pleť?
Odpovědět
mám pocit,že ten zelenej tónovací krém speciálně na tenhle problém dělá Avene
Odpovědět
a co třeba Loreal Cashmere.....ten je suprovej...je opravdu jak kašmír....tak lehounce se vtírá a je přrozený, není ani znát, že máš makeup.....:o)) ;-)
Odpovědět
jinak já sem zkoušela Coverderm(maj i stránky pod stejnym názvem),nemyslim Dermacol,ale ten tzv.zázrak(maj ho např.v Černý Růži),na webovkách to vypadá skvěle,ale výsledek mě teda dost zklamal ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
thermal fix je na dehydratovanou pleť. Vzorečky na něho byly,takže se zkus zeptat. Já si sama sobe nedovedla určitě jakou mám plet, ale tenhle thermal mi skvěle vyhovuje. No a asi chodíš do velké lékárny,kde mají od nich všechno,takže v pohodě. Mě mrzí, že já to lidem nabídnout nemůžu (ty vzorečky),ale s tím nic neudělám.Jsem v lékárně na vesnici a täkové věci se tady skoro vůbec neprodávají,takže mi ani vzorečky neposílají.tady frčí indulona :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny, když jsme u těch make-upů, nepoužíváte některá od YSL?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?