Dobrá vizážistka z okolí Lanškrouna (příp. České Třebové, Svitav)

Neporadily byste nějakou šikovnou vizážistku z okolí Lanškrouna (příp. České Třebové, Svitav)?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,o jaký se prosím jedná termín?Pokud Vás má práce zaujme a budu mít volný termín, ráda za Vámi přijedu.Nabízím líčení i účes.S pozdravem Věra-Litomyšl
Odpovědět
Dobrý den, jedná se o 6. června 2015.
Odpovědět
Profilova fotka
6.června již pouze odpolední termín
Odpovědět
Děkuji, zkusím se ještě pozeptat jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, jestli byste měla zájem o mé služby, můžeme se domluvit. Více o mé práci je na facebooku - odkaz na něj mám zde na mé stránce. Hezký den :-)
Odpovědět
Hledám někoho šikovného účes+líčení pro sestru :-).Svatbu mají v okolí Poličky a termín 8.8. 2015 nevíte o někom šikovném ;-) ?Případně nabidnete své služby :-) děkuji.
Odpovědět
Dobrý den a nemáte s kolegyní i nějaký fotoblog :-)?webové stránky líčení+účes i fotky ze svateb 8.8.2015 by jste měly obě čas ?Můžete mi poslat ceník?Dekuji @acecreative
Odpovědět
@sarkavizaz Děkuji za nabídku, líčení vypadá moc hezky. V tuhle chvíli jsem našla vizážistku přímo z Lanškrouna a jsme domluvené na zkoušce. Kdyby to nebylo podle mých představ, ozvala bych se Vám (samozřejmě pokud ještě budete mít volno).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobře, děkuji za zprávu. Uvidíte, pak mi napište. Bohužel zde nemám "moc" povedené fotky svatebního líčení, protože fotografové a nevěsty mi je sice slíbí, ale pak prý nebyl čas ap. :-) takže se chystám udělat si své svatební líčení na modelce, které se pak nafotí na prezentaci tohoto líčení. A bohužel od některých jsem nedostala foto vůbec ... :-| Mějte se hezky, Šárka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?