Co vám pomohlo na akné? Případně jak ho zakryju?

Ahojky, včera jsme se s přítelem dohodli na našem dni D, 10.6.06. Radost mi ale kazí můj problém - akné. Mám ho bohužel jak v obličeji, tak i na zádech. Že to nevěstě na kráse nepřidá, je mi jasný, jsem z toho v týhle situaci nešťastná. Nemáte nějakou radu, jak se s tím poprat, co vám pomohlo a případně s make-upem?
Odpovědět
1
2
14
Maus, určitě si zajdi za kožní doktorkou, ta ti poradí, jinak se tu určitě najde spousta holek, co poradí dobrou kosmetiku - kdyby se to nepovedlo vyléčit, tak to aspoň dobře zamaskovat. Já velké problémy s pletí neměla, přesto jsem byla hodně překvapená výrazným zlepšením, když jsem začala brát psyllium. Beru to z jiného důvodu, to zlepšení pleti je jen velice příjemný vedlejší účinek :-) Seženeš ho v lékárně, jsou to čistě přírodní jitrocelové šlupičky, každé ráno jenom rozmícháš dvě lžičky v tekutině. Stojí asi 60 Kč/100 g (vydrží asi měsíc), takže za zkoušku to určitě stojí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Á, Yenn, mě předběhla, díky :-) Já jen byla nadšena tvou rado, takže to teď doporučuju všude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Len Ty mi delas reklamu :-D
Odpovědět
Fakt to stojí za to! :-)
Odpovědět
Tu diskusi jsem četla! Na mně bude ale asi Psyllium slabý :-S
Odpovědět
No, za zkoušku dáš akorát těch 60,-Kč ;-) A jinak opravdu doporučuju dobrou kožařku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ja jenom chtela napsat, ze tady (v Anglii) se to da sehnat i v kapslich, takze se to s nicim nemicha, jenom se to zapije jako obycejne prasky. Je to tady ale dost drahe (200 kapsli vyjde na 500Kc v prepoctu), nevite,jestli se to tak da sehnat i v CR? Nebo tam maji jen ty "michaci"? Jinak to beru taky kvuli traveni, zmenu v pleti zatim nepozoruju, no ale to chce asi cas....
Odpovědět
Tak to fakt netuším, já když řeknu v lékárně psylium, automaticky mi dají to sypané. Ale mně to neva :-) Jo, když jsem byla rok ve Skotsku, to jsem měla snad nejhorší pleť v životě. Jenom jsem tam přijela a do týdne to byla hrůza, i nehty se lámaly... Pak na Vánoce domů a zlepšovalo se to snad z hodiny na hodinu. A zase zpátky a do týdne hrůza :-| Používala jsem tu samou kosmetiku, snažila se stravovat stejně, hodně zeleniny, žádné fish and chips... Ale prostě je v tomhle Británie pro mě prokletá země :-(
Odpovědět
Četla jsem něco o laseru, prý to z 80ti % pomáhá, je to ale drahý špás (jedno sezení ca. 3 tisíce) a taky dost nerada bych přistupovala k oltáři s popáleným obličejem :-) Různý vodičky, masičky, krémy jsem samozřejmě už vyzkoušela, protože tenhle problém mně trápí už pěkně dlouho, bude to mít nejspíš hormonální příčinu, ale ze zdravotních důvodů nesmím brát žádné estrogeny, tedy ani na tento problém účinnou horm. antikoncepci :-( Takže docela neřešitelný. Jen doufám, že si s tím vizážistka trochu poradí...
Odpovědět
Profilova fotka
Tada holky to psylium fakt zní zázračně, že bych do toho šla?Jen teda nepotřebuju hubnout, tak snad nehrozí, že bych po tom zhubla?? 8-) Jinak já teď beru nějakou dobu denoxinal a pleť se mi taky zlepšila...ještě to není stopro, ale zlepšení se vidět dá.Taky doporučuju, pokud trpíte únavou atd.Denoxinal se na pročištění organizmu, hlavně jater, který máme hlavně kvůli antuikoncepci zanesené asi všechny.
Odpovědět
Profilova fotka
Consti: urcite po tom nehubnes, tak to klidne zkus. Je to urcite dobre na zdrave vnitrnustky :-D Len: tak mozna taky zkusim to sypane, prece jen ta cena ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Janko, taky se da sehnat v tabletkach Lepicol, coz je vlastne pysilum s Lactobacilem dohromady. Nevim ale kolik stoji, ja davam prednost tomu sypanemu. Maus, Tvuj problem hledej v zanesenem tele a ne na pleti....psylium Ti pomuze procistit streva,ale je treba to jist fakt pravidelne. A pak zkusit nejakou detoxikaci a hlavne upravu stravy. Malo peciva a mlecnych vyrobku, zadne slazene napoje a sladkosti, bacha na chemicke barviba a prichute. Hlavne zeleninku, ovoce... Zkus treba chlorellu, ta detoxikaci pomuze. Consti, mrkni na slozeni toho Denoxinalu....najdes tam chlorellu, nejake dalsi bylinky a pak hromadu chemie....myslim ze tyhle veci je zbytecne jist v takovychto namixovanych pripravcich
Odpovědět
Ahoj maus, tak taky pridam svoji trosku do mlyna:-) Mam problemy s akne asi od 5. tridy, takze uz celkem dlouho, byla jsem u nekolika koznich a nic. Ale dost mi pomohl med se zloutkem. Dala jsem dva zloutky a dve cajovy lzicky medu, promichala a zkusila jsem to. Ted si budete rikat, ze nejaky babsky rady nic moc, ale mne to fakt pomohlo. Zlepsilo se to, tak jestli chces, tak to vyzkousej, a to nic nedas:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte,taky se přidávám.Bojuji s akné už od útlého mládí.Antikoncepce Diane 35 mi plet naprosto výborně upravila,bohužel z důvodu migrén ji už dál nemůžu užívat a plet se mi opět hrozně zhoršila,takže jsem byla na kožním a kožařka mě odjednala na fototerapii-mělo by to plet zahojit a ještě budu opálená.Jinak co se týká make-upu,není dobrý make-up s pudrem,on se totiž vysráží a vypadá to velmi nepěkně.
Odpovědět
Tak mně (po vysazení HAK, která pomohla nejvíc) pomohl krém Eclaran - jen na předpis. A taky se mi hodně osvědčila kosmetika La Roche Possay - konkrétně krém Effaclar. Mají ho v některých lékárnách, příp. ti ho objednají. Jinak musím říct, že s akné bojuju už od ZŠ a zlepšilo se mi "přirozeně" až v polovině těhotenství. žádná úprava stravy a čistící kúry nepomohly, u mě je to hormonální.
Odpovědět
Moje mamka taky povidala, ze ji akne prestalo az kdyz me cekala... Ale to je celkem nakladna terapie a hlavne to ma trvale nasledky :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím pěkně, nevíte, kolik stojí ten Denoxinal?
Odpovědět
Tak jsem si před chvílí rozmíchala psyllium v ovocný šťávě, chuťově to neni až tak hrozný... Tak uvidíme, určitě tím nic nezkazím, vnitřní očista je určitě dobrá věcička. Snad do začátku června nastane obrat k lepšímu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
maus: taky jsem měla akné po zádách a obličeji...a pomohlo mi BIO solárko, vždycky když se mi něco udělá tak tam zaběhnu a ono se to vyléčí. Když to zkombinuješ ještě s tim kožním tak to bude mít 100% výsledek...uvidíš
Odpovědět
Holky mě trápí trochu jiná věc - jizvičky po akné na zádech? Neporadíte co s tím?
Odpovědět
Profilova fotka
sonepka denoxinal stojí kolem 320kč, je tam 60 tablet, stačí to na dva měsíce.
Odpovědět
Profilova fotka
consti___ děkuji mnohokrát, to není zat tak moc, čekala jsem víc.... sice na akné nerpím, ale není od věci si pročistit tělo, kor když bereme antokoncepci, jak jsi psala. A to v mém případě už skoro 10 let. Děkuji za tip, určo to zkusím,...
Odpovědět
Tyno, co je to bio solarko?
Odpovědět
Profilova fotka
zirafka: no rozdíl v tom neuvidíš, ale mají tam jiný trubice s léčebnými účinky napíšu ti přesně jak to píšou oni: má zklidnující účinek posiluje imunitu urychluje hojení kožních onemocnění takže mě to docela pomohlo, nevim jestli je to jenom reklamní trik, ale opravdu vidim výsledek.
Odpovědět
Psyllium je opravdu skvělá věc. Taky mám vyzkoušenou Yuccu - pročišťuje organismus a dělá ji Walmark, stejně jako ten Denoxinal. Vyjde trochu dráž - 30 tobolek stojí cca 120,- a berou se minimálně 2 denně. Většinou se po pročištění doporučuje osídlit střeva nějakými "hodnými" bakteriemi - brát lactobacillus.
Odpovědět
Holky po jaké době užívání Denoxinalu se projeví účinek?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, pridavam sa k vasej diskusii o akne, s ktorym som mala problemy od strednej skoly a nevedela som si s tym dat radu. Dnes mam cistu plet, obcas sa mi vyhodi nejaky ten pupacik, ale vsetko v medziach normy, za dva dni zmizne a mam pokoj. Moj recept je takyto: najdolezitejsie: neumyvam si tvar vodou ani mydlom, vecer si plet vycistim plet. mliekom, potom pletovou vodou (mlieko a voda vycistia plet ovela lepsie ako cista voda, ved je to vidno na odlicovacom tampone), dam si nocny krem, rano denny krem, jemny transparentny make up, ktory chrani plet pred akymkolvek pocasim, a z casu na cas navstivim biosolarium ;-), ktore lieci, zaroven trochu vysusi pokozku, pretoze pokial je akne, tak plet je samozrejme mastna, pijem caje na precistenie organizmu (kopriva, zeleny), a zabera to. Kvalitne kremy stoja trochu viac, ale myslim si ze stojime za to, aj nasa plet, aby sme jej dopriali kvalitu. Na mastnu plet je dobry krem s prisadou alebo vytazkami teatree oleja, dobra znacka je Floer De Sante, alebo Yves Rocher.Drzim palce, maus, urcite sa ti podari zlepsit to, avsak najviac pomoze pozitivne myslenie a verit, ze ta plet bude super.....
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, ja mam problemy s akne už od ZŠ, výrazně mi pomohla antikoncepce Diane 35, ale pořád to není ono. Vyzkoušela jsem snad všechno,mastičky,kremy,psilium,homeopatika. Je to holt v krvi, v těle.. Doufám, že mi udělá dobře zase sluníčko a zkusím zase solárko, abych na svatbě byla aspon trošku pěkná nevěsta.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja se taky pridavam. ..az na to, ze ja mam jeste silenejsi plet a ne jen akne. ..mam mastnou plet, takze se mi dela akne, ale pritom mam pod spodnim rtem ekzem, coz je presnej opak ..a i kdyz typove jsem mastna, tak k tem uhrovejm a ekzemovejm problemum se mi napr. na nose delaj takovy supinky, takze kdyz si dam make-up, tak vynikne, jak mam popraskanou kuzi. ...takze jsem ted nakonec dospela ke kosmetice la roche posay a zatim muzu doporucit. ..je to prirodni kosmetika pro problematickou plet. (jen to neco stoji :-( ) ..ale v lekarnach maj vzorky, tak si kdyztak muzete o nej rict a uvidite, jestli vam to vyhovuje a date do toho tech par stovek. Ja uz jsem na tom tak,ze jsem si poridila i make-up a pudr, ktery jsou nekomodeni a bez parfemace, coz myslim, ze pro jakymkoliv zpusobem problematickou plet je idealni. ;-)
Odpovědět
1
2
14
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?