Co říkáte na nalepené řasy?

Ahojky holky, co říkáte na nalepené řasy?Je to dobrá věc?Mě so moc líbí řasy na modelce co drží v ruce vějíř - fotku jsem umístila do fotoalba - přípravy.Nemám s umělými řasy žádnou zkušenot. Co mě poradíte, když svoje řasy mám krátké a nevýrazné. Ani řasenkou nevykouzlím řasy, jaké má modelka.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ta ale nemá řasy nalepené,já mám dlouhé,ale asi si dám taky nalepovací:-)
Odpovědět
já mám svoje taky dlouhé, ale taky si nechám přidělat takové ty trsky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D
Odpovědět
ahoj holky, kde si je nechate udelat? nevite kde v praze nebo Hradci kralove? nebo nejakou web site? take jsem o tom premyslela :)
Odpovědět
Profilova fotka
deni ip:-)
Odpovědět
Profilova fotka
V HK bych vedela o salonu kde prodlouzi primo tvoje rasy, ev. pisnu do IP, ale je to drazsi... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale stačí normální umělé:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla svoje docela hezké, dala si na svatbu umělé řasy, a vypadala fakt úžasně. Ale pak to byla hrůza. Z jejích řas jí zbyly poloviční štětinky. Hodně dlouho se jí dávaly dohromady.
Odpovědět
tak to neni prilis potesujici zprava :-( ale dyt ty umely se nelepi na rasi ale na oko nebo ne???
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych si chtěla udělat " lepší řasy " na svatbu, ale nevím o tom nic, jak dlouho to vydrží a jak se potom sundavají ? Nevadí to třeba i na kontaktní čočky ?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se v tom taky nevyznám, ani nevím, jakým způsobem to měla ona dělané. Třeba právě nějakým blbým, a proto tak dopadla. Na kontaktní čočky si myslím, že to nebude vadit. Já s nimi například chodím na trvalou na řasy a nemám žádný problém.
Odpovědět
Ahojky... taky si na svatbu koupím umělé nalepovací řasy, když se koupí ty lepší tak to nejde skoro poznat, jen bych radila je lepit po jednotlivé řase nebo menších trsech... když se totiž nelepí celý prih tak to vypadá děsně moc nepřirozeně a si jak mrkací pana :-D Třeba až na konec víčka jich dát víc a klidně i o něco delší... tohle je můj typ! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak já na svoji svatbu jsem si nechala dát umělé řasy! Aplikovala mije kosmetička, která mě i líčila. Měla je za 10 minutek nasazené a pak líčila! Sama kontaktní čočky nosím a vše bylo OK! Vydržely mi celý den, večer i noc! :-) Sundávala jsem je pomocí vody, popř. s trochou mýdla v 5 hodin ráno! ;-) Svoje řasy mi to nijak nezničilo! Nebojte se toho, na fotkách to vypadá skvěle! ;-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, taky mám svoje řasy celkem dlouhé, ale na svatbu jsem si nechala dát do vnějšího koutku 4 trsy řas. Oko se tím opticky zvětšilo a zvýraznilo. Potom existuje metoda prodloužení řas. Na tvoje přírodní se aplikují (nadpojují) umělé řasy. Vydrží to dýl, ale stojí to zřejmě víc peněz. Používají to modelky, co dělají reklamu na řasenky... :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no,lepší než ty trsy jsou právě celé,ale řídké,ať nejsi právě jak ta mrkací panenka a nejlíp kadyž je jedna kratší a druhá delší,nelepí se na řasy,ale nad,tak sundat jdou v poho a řasy nevytrháš,mám kamarádky tancující latinu a mají to pořád a v poho,já je taky zkoušela a nevyrvala jsem ani jednu řasu:-)
Odpovědět
holky diky za tu ip :) kouknu na to az budu v cr :)
Odpovědět
AHOJ, já jsem si nechala své řasy prodloužit - ale ne trsy. Tyhle řasy se nalepují zvlášť, jedna na jednu. Takže se jich dává 50-100 na oko. Je to fajn, protože se nemusím líčit. Jen ráno "učešu řasy" a je hotovo. Dá se vybrat i délka řas a navíc jsou už dopředu lehce natočené, takže když jdete od kosmetičky je to uplně přirozené. Já mám i své dost dlouhé, ale tohle je opravdu pohodlnější, žádné líčení a odličování.. Aplikace trvá asi 2 hoďky. Usnula jsem tam - takže to není nepříjemné a nebolí to, naopak. Jen druhý den jsem měla trochu lepidla v koutcích očí - to je jediné, co mi vadilo. Ale dá se to v pohodě odstranit při běžném mytí obličeje. Metoda se jmenuje extrem lashes a stojí základ 4500,- VYdrží to 60-90 dní - protože jsou ty umělé nalepené na zdravé a ty přirozeně vypadávají. Pak se chodí na doplňování a to je okolo 300-600 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, chtěla jsem se zeptat, máte zkušenosti s trvalou na řasy? ničí to řasy moc i když si ji dám třeba jen jednou až dvakrát do roka?
Odpovědět
Profilova fotka
lenula, myslím, že ne. Mě se to osobně moc nelíbí-měla jsem to jednou a stejný efekt mi udělají kleštičky a kvalitní řasenka (YSL s efektem umělých řas), jestli máš obavy ze zničení, tak doporučuji v lékárně koupit ricinový olejíček (nebo ho má v nabídce i Saloos asi za 60,-Kč) a přemáznout si tím řasy na noc, nejen, že je to vyživí, ale někomu po tom i povyrostli řasy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lendy1: ten olejíček je dobrý nápad, moc díky za radu. ;-) Chtěla jsem se zeptat, používáš kleštičky každý den? Pokud ano, ničí se po nich řasy taky? Já mám svoje celkem dlouhé, ale rovné. A bojím se kleštičky používat každý den, abych si je nezničila. Takže je používám jen občasně... .
Odpovědět
lenule2: ja chodim na trvalou na rasy, ani nevim jak casto, mozna fakt jen 2x nebo 3x za rok. Ja jsem s tim spokojena. Moc se nemaluju a po trvale si nedavam ani rasenku (rasy ti i nabarvi), coz mi vyhovuje... podle me to vypada moc dobre a mas to bez prace
Odpovědět
Nalepovací řasy jsou super, na fotkách to bude bomba ale vidět to bude poznat, pokud do toho jít tak jen s tím že to děláš kvůli fotkám, vyplatí se investovat ani ne tak do řas- dají se sehnat dobré za 100 ale do kvalitního lepidla
Odpovědět
Profilova fotka
lenula, kleštičky používám teď jen občas, jak mám čas a jak dobře chci vypadat :-D Ale ona stačí bohatě ta řasenka, protože krásně řasy natočí. Dřív jsem musela použít kleštičky + řasenku a teď s tou YSL už to není tak moc potřeba-efekt je stejný. Dřív jsem ty kleštičky používala dost a nijak mi to řasy nezničilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a podle čeho vybírate dobré řasy??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, nevíte, kde mě v Ostravě udělají tu trvalou na řasy ? pls do IP :-D
Odpovědět
Nalepovací řasy, no nejsou špatný, ale někdy se odlepí, znám to z focení, prostě někdy nedrží a pořád jsme je překlepovali...Radši bych vsadila na svoje, nebudete mít starosti, jestli se náhodou trochu neodlepily... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
záleží na tom, jakou máš značku a jak šikovná vizážistka ti je lepí :-D ;-) po upatlaných očícch minulý týden, kdy jsem se snažila na mojí rozlučku nalepit umělé řasy, jsem od toho upustila..... ve středu jdu na trvalou :-) to jsem zvědavá.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky, já mám řasy teda normální- hustý ale ne moc dlouhý a párkrát jsem zkusila nalepovací řasy od kosmetičky- jednotlivé trsy- a výsledek- jako hérečka :-D Když jsem se pokusila sama řasy nalepit, tak to nedrželo a nešlo mi to. Result- když to situace bude vyžadovat- plesy, svatby apod. tak si nechám řasy nalepit od profíka :-)
Odpovědět
Já jsem si zároveň na svadbu nechala v ostrave nalepit trsy u paní která me líčila a výsledek byl užasný, vypadalo to velice přirozeně.jednou jsem už na tom byla u někoho jineho a vypadalo to hrozně
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem chtěla řasy umělé, ale nakonec ve svatební den selhala kosmetička a aplikace se nepovedla. Měla jsem jen řasenku. O trsech řas jsem slyšela, prý je to úžasná věc!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?