Cena za kosmetiku a svatební účes

Profilova fotka
Trapný dotaz, já vím, ale kolik tak stojí kosmetička+kadeřnice, v Praze? Dostala jsem doporučení na šikovnou paní, líčila kamarádku na ples za 1500. Včetně vlasů, krásné líčení. Zavolala jsem, řekla, že sháním na svatbu a cena je 5000. Ano, včetně jedné zkoušky, ale i kdyby si řekla dvakrát cenu toho plesového, tak je to 3000. tady prostě lítají dva tisíce, které jsou pro mě nepochopitelné. Nerozumím tomu, zase mi to přijde jak použití zaklínadla "svatba" a ceny letí na dvojnásobky a trojnásobky.
Odpovědět
Profilova fotka
to je normální :) mě to bude stát dost podobně, ikdyž asi i víc :) neřešim, hlavně at je to kvalitní a vydrží to..říkají si 5-7 tisíc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, tak at Vam kamaradka posle odkaz na jeji stranky, kde by mohla mit cenik. Otazka take je, jestli to nebyla jeji znama. Liceni s ucesem na svatbu za 1500 Kc je hodne malo, natoz v Praze. Samozrejme se ceny mohou velmi lisit, ale to se odviji zejmena od toho, jestli to dotycna dela jako zalibu nebo se tim zivi, jake ma zkusenosti atd. Pokud je to profesionalni vizazistka, tak cena 1500 Kc byva obvykle jen za 1x liceni bez zkousky. Balicek liceni a uces vcetne zkousky od profesionalni vizazistky s praxi se v Praze opravdu pohybuje okolo 5000 Kc. Vizazistku vybirejte alespon podle fotek jeji skutecne prace, kdyz uz nemate moznost videt nazivo jeji tvorbu. Rozhdne nespolehejte jen na nizkou cenu. Vzdyt co dneska clovek poridi za 1500 Kc.. A svatba je jen jednou, na fotky budete koukat cely zivot. To jedine ze svatby zustane, tak at to stoji za to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U mě Vás líčení i vlasky včetně zkoušky vyjdou na 3200,- Klidně se ozvěte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já s ejen chtěla ujistit, jestli to je ok, asi mě to trochu zaskočilo. Práci jsem viděla naživo i na fotkách :) Pracuje dobře, ale prostě když krásné a kvalitní líčení na ples, včetně vlasů stálo 1500, tak jsem nečekala TAKOVÝ nárust ceny :)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora2019 tak to je pravda vetsi rozdil ceny :-) Nebyla to nahodou maturantka ? Obcas mivaji maturanky nizsi ceny. Ja mam ceny temer stejne, pokud jde o liceni a uces na ples nebo to same na svatbu. Jen je potreba pocitat s tim, ze diky svatebni zkousce je to vlastne 2xliceni a 2xuces. Celkem za 5000 Kc, doprava po Praze zdarma. Pokud by jste mela zajem, mrknete na moje stranky. Na fcb mam hodne fotek liceni i ucesu, na webovych strankach i kompletni cenik. Preji stastnou volbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@helca01 nebyla to maturantka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora2019 tak to je zvlastni...
Odpovědět
V Praze to je nejspíš normální, třeba u nás na Ostravsku bych to nezaplatila, to bych měla vše ze zlata :) Já například líčení měla za 1200 (včetně zkoušky, obarvení obočí a úpravy nehtů). Slečna z naší vesnice, normálně má svůj salon, po maturitě už pár let je.
Odpovědět
Nemám kosmeticku z Prahy ale já budu platit 1200 Kč za zkoušku a 2000kc za nalíčení a účes v den svatby a je v tom i doprava ke mě domů 🙂 + 1000kc za nalíčení a účes svedkyne a družičky
Odpovědět
Je to normální cena ve větším městě, tedy aspoň u zkušenějších hair/make-up stylistek, které jsou často zamluvené dlouhé měsíce dopředu, používají drahou kosmetiku atp. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?