Čas pro líčení a účes pro nevěstu a 2 svatebčanky

Profilova fotka
Obřad mám ve 13 hodin, přípravy budou probíhat na stejném místě. Jde o to, že maminka a sestra chtějí využít služby vizážistky také, hlavně mamka chce účes a sestra líčení. Teď nevím, jak to časově skloubit, měla bych se jako nevěsta připravovat první, abych určitě byla hotová, nebo jako poslední, abych to měla nejčerstvější? Mamka chce také na zkoušku účesu, takže celkově to pak bude dražší a časově náročnější, asi nechce jen tak něco. Měly jste to nějaká také tak, že by vizážistka pracovala na 3 lidech a vytvořila krásné účesy/líčení pro všechny tři? Jak to zabere dlouho a jak to zkoordinovat?
Odpovědět
Profilova fotka
Sice mám ještě před svatbou, ale plánuji něco podobného. Vizazistka bude licit mamku a tchyni, líčit a česat mě a svědkyni. Do toho ještě bude fotit přípravy, protože je zároveň i fotografkou. Obřad máme taky v 13, přijede k nám na 8h. Já počítám s tím, že jako nevěsta půjdu poslední. Snad se to všechno stihne, vím, že mám profesionalku, která by mi řekla, kdyby se to nedalo zvládnout, takže se ani nebojím :-) (píšu z mobilu, tak se omlouvám za diakritiku )
Odpovědět
Tři líčení a účesy na jednu vizážistku mi přijde dost brutální. Možná se to stihnout dá, také záleží, jak komplikované chtějí účesy apod., ale nám vizážistka a kadeřnice v jedné osobě nalíčila a učesala jen mně a mamce udělala účes, a to bylo všechno. Asi by to chtělo vyjádření nějakých profesionálů, ale mně to přijde jako ne úplně reálné.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 a kolik času jí to u tebe zabralo ? Kdyby mi moje vizazistka rekla, ze to neda, sehnala bych si nekoho navic pro maminky. Ale když se mi k tomu vyjádřila, že to není problém, pak si myslím, že se na ni mohu spolehnout. Má dost zkušeností, aby věděla, kolik času potřebuje. Navíc ta moje do toho i fotí. Dle mého, pokud jde jen o ucesy a liceni a má na to cele dopoledne, pak to musí stihnout.
Odpovědět
Profilova fotka
Holce co mě líčila a česala to trvalo pohodové 2 hodinky. Souhlasím, že záleží na složitosti účesu a líčení (zda vlasy vyčesat nebo jen zvlnit, lehké líčení nebo celkový make-up) ale pokud budete chtít všecky složité účesy a make upy tak to určitě bude pro vizážistku zabíračka. :-) Pokud jste z většího města tak být maminkou a sestrou, zajdu si ráno k nějaké jiné vizážistce, pokud to nejde je třeba se domluvit s tvou vizážistkou zda by jí to nevadilo. Líčila bych se jako poslední
Odpovědět
Pokud si dobře pamatuju, tak u nás byla 5 hodin, ale dost se s námi piplala. Mně například musela ještě dožehlit vlasy, protože ač jsem si je den předtím vyžehlila, přes noc se mi stačily ještě zvlnit a měla jsem celkově složitější účes (viz obrázky, podle kterých mi účes vytvářela, abyste měly představu, co se mnou tak dlouho dělala ;-) ). Možná to u vás bude trvat míň, ale u nás bylo těch 5 hodin tak akorát a v pohodě, že jsme nebyly v presu. A co se týče postupu: nejdřív mi udělala první část účesu (ty skládané vlny vyžadují docela čas), pak mi udělala make-up, pak jsem si s asi miliony sponek ve vlasech dala oběd, zatímco vizážistka česala mámu (udělala jí krásný hladký vysoký drdol) a poté mi odsponkovala vlasy, přelakovala, milionkrát ještě zafixovala make-up, dostala peníze, výslužku a bylo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristushiiik Z mých zkušeností na svatbách je ideální, když jedna líčí a druhá češe, svatebčanky se prostřídají, nevěsta jde jako poslední na líčení.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 A měla tvoje maminka taky zkoušku pár týdnů před svatbou? Nebo ostatní holky co tady jsou, měly vaše maminky/sestry apod. zkoušku jako vy?
Odpovědět
Moje vizazistka licila me, sestru a mamku a vsem take delala ucesy. Musim ale rict, ze bezne svatby ani nic soukromeho nedela a dela jen profi, takze je hodne zkusena, a ze uces mamky byl relativne jednoduchy, pekne vyfoukat vlasy. Na sestru i mamku mela hodinu, na me..presne nevim, myslim, ze jsme pocitaly cca 2 az 2,5. Ja jsem se licila posledni, abych byla nejcerstvejsi a take pro to, ze mamka se sestrou pak uz vitaly hosty. Samozrejme jsme ale mely zkousku, takze se slo na jisto. Stihnout se to podle me da, skutecne profi vizazistka vi, jak dlouho ji co trva a pokud budete mit vse ozkousene, uvidi, co ji zabere kolik casu. Zalezi ale fakt na jeji sikovnosti, resila bych to primarne s ni.
Odpovědět
@hlasimse Ne, moje mamka zkoušku neměla, ale byly jsme s kadeřnicí domluvené, co si tak přibližně obě představujeme. Máma nic extra ani nechtěla, jen vyčesané vlasy, na to by byla zkouška fakt zbytečná.
Odpovědět
@hlasimse A jinak souhlasím s @cokoladovakocka - spíš se poraď přímo s tou paní. Pokud je to profesionálka, měla by mít odhad a ona ti řekne, co se stihnout dá a co ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?