Budete v den svatby dojíždět za kosmetičkou?

Ahoj nevěsty, je tu některá která bude také ráno v den svatby dojíždět za kosmetičkou? A jak daleko? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, kosmeticka dorazi domu ( doufam :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tak já budu dojíždět za kosmetičkou i kadeřnicí cca 12km
Odpovědět
Pojedu jen za kadeřnicí, cca do 10min autem. Vizážistka dorazí k nám domů.
Odpovědět
Profilova fotka
K oběma půjdu pěšky - ke kadeřnici cca 5 minut, ke kosmetičce asi 3 minuty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě dorazí domů jak kadeřnice tak kosmetička ;-)
Odpovědět
@wwwery Ano, češe mě kamarádka a druhá kamarádka mě líčí a nechtěla jsem, aby jeli k nám domů. Protože chci, ať mě miláček vidí až před obřadem. Mám to hodinu cesty. Ale nic hrozného. Naplánovalo se časově vše tak, aby nebyly komplikace.
Odpovědět
Profilova fotka
Já pojedu ke kadeřnici cca 10 min autem a tam přijede i kosmetička.. ale kdyby se něco změnilo tak kosmetička přijede za mnou domů :)
Odpovědět
Já pujdu akorát ke kadeřnici ,mám to asi čtvrt hodinky pěšky :) ke kosmetičce pojedu jen na zkoušku,ale na svatbu přijede ona ke mě :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já také pojedu ke kadeřnici a k ní dorazí i kosmetička. Obě mi nabídly, že by dojely ke mě domů, ale jelikož mám dvě děti a vím, jak by to vypadalo, kdybych byla doma, tak raději pojedu do salonu :-) . Mám to 6 km, takže pro mě není problém.
Odpovědět
Taky jedu ke kosmetiččce autem to k ní mám 5-8minut a ke kámošce co mi bude dělat účes to mám taky autem 10minut.JAk píše usounek25 taky mám dvě děti a ty by mě nenechali v klidu :-)
Odpovědět
ke mě by měli obě holčiny dorazit domu co jsem pochopila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já jedu taky ke kadeřnici a kosmetičce. Jsou v jednom salonu, takže je to v pohodě :-) Sice to bude brzké ranní vstávání, ale tak co bych neudělala pro to abych byla krásná :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@wwwery jela jsem asi 20km:-)..bylo to lepší ,doma byl shon a zmatek,měla jsme tam i kadeřnici a oblékla jsem se tam do šatů... ;-) a taky dorazila pozdě na obřad :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
A na kolikátou vidíte vstávání aby se všechno stihlo? My máme obřad od 11h takže mě v 6h nejdýl v půl 7 mě musí začít česat :) tak jak jste na to vy? :)
Odpovědět
@wwwery já jsem na tom úplně stejně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já to už mám za sebou a jsem ráda, že jsem nechala vizážistku i kadeřnici dojet k nám domů. Obřad byl na 11:30, odjezd z domu nejpozději v 11. Mám dlouhé vlasy, tak se dohodli, že přijedou ráno v 6:30. 7:30 dorazila fotografka a v 9 jsem byla připravená (vizážistka musela přejet, protože měla ještě jednu nevěstu). Takže potom jsem měla 2 dohyny k dobru, mohla jsem se dobalit, uklidit, hlavně se nestresovat, vybrat které náušnice k tomu účesu půjdou líp... v 10:20 jsem se začala oblíkat... spodní prádlo, šaty.... a vyšlo to tak tak... takže doporučuju pozvat si je domů, jezdit za nimi a ztrácet čas mi příjde stresující.
Odpovědět
Takový byl plán že vizážistka přijede ale bohužel když už sem měla po zkoušce tak řekla že nedojíždí protože je doma u nevěsty velký ruch a neměla by na to klid a taky co kdyby náhodou něco zapomněla.. takže je lepší když přijedu já. Ale vidím že dojíždí hodně nevěst takže se to bude muset nějak zvládnout :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky pojedu cca 20km, naštěstí kosmetička dojede ke kadeřnici do salonu, takže se na mě budou obě střídat :)
Odpovědět
Já byla u kadeřnice v salonu a tam jsem se dohodla i s paní, která mě líčila, že tam dojde. Je to asi 20 minut pěšky.
Odpovědět
kadeřnice i kosmetička za mnou dorazi domu.....
Odpovědět
Profilova fotka
Obě přijedou ke mě, chci mít pohodlí a navíc mě budou soukat do šatů, takže kdyby se stala nějaká nehoda tak to hned opraví ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jen ke kadeřnici, ale mám to 500m, tak se aspoń prtojdu :-D. Kosmetička je kamarádka a ikdyž má salon 20km vzdálený, tak přijede za mnou. na svatbu jde taky, tak jí to problém nedělá...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?