Bělící zubní pasta, máte zkušenost?

Ahoj holky,možná to sem úplně nepatří,ale nenechávali jste si někdo třeba bělit zuby před svatbou?Já teda na vybělení jít nemůžu,ale přemýšlela jsem o bělící pastě,že tolik nezatěžuje zuby. Nemáte někdo zkušenost?Třeba Opalescence?
Odpovědět
Já teď chodím na zubní hygienu a mám doma bělící sadu, se kterou začnu asi příští týden. Zvolila jsem tento nákladnější způsob, protože je opravdu účinný a měl by být k zubům v dlouhodobém ohledu šetrnější. Bělící pasty jsou podle mého bez efektu, akorát jsem po nich měla citlivé zuby.
Odpovědět
Před týdnem jsem dopotřebovala pastu White Pearl (120,-). Možná to malinko pomohlo. Teď mám Swiss dent (myslím 350,-) tak uvidíme... Ale ještě jsem si koupila od White Pearl bělící sadu. Máš k tomu ty náhubky :-) a holky to tady docela chválili (550,-).
Odpovědět
já jsme si koupila Signal White now Gold a řekla bych, že to pomáhá
Odpovědět
Ahoj, Opalescence je podle mě a mých zkušeností nejlepší. Chtěla jsem jít na bělení zubů, ale když po mě chtěl zubař 5000,-, tak mě to přešlo :D Stejně používá taky Opalescence, tak jsem si koupila alespoň tu pastu a výsledky jsou viditelný ;)
Odpovědět
Já jsem si teď domluvila s kamarádkou ze zubní laboratoře, že mi objedná Opalescence 16 %. Je to prý 8 stříkaček a nákupní cena je asi 1.300 ,- . Jen si musím nechat udělat otisk na plastovou dlahu, do které budu aplikovat ten gel a na 4 hodiny si to budu nasazovat. Prý to trvá asi tak 2 týdny než se to vybělí, ale viděla jsem výsledky a je to fakt dost účinné. Zkoušela jsem bělící zubní pasty, ale nevidím žádný výsledek.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nevím, belit si zuby, není to už trošku moc? Říkám si, tolik věcí je třeba zařídit, stihnout, nakoupit...ale bělit si zuby to by asi bylo až to poslední :-D
Odpovědět
@lizbeth11 Když se o zuby staráš, tak ti pak vydrží bílé po zbytek života. Já si je chtěla nechat vybělit už dlouho a svatba je k tomu dobrá záminka. Když vidím, za co všechno se tu utrácí, tak mi tohle přijde jako rozumná investice.
Odpovědět
Mimochodem, když už se investuje do účesu a makeupu, tak je pak škoda zazdít to nehezkými zuby.
Odpovědět
Profilova fotka
nevím jak pomáhají pasty na bělení zubů, poradila bych se u zubaře popřípadě u své dentální hygienistky ;) Někdy stačí jen Air Flow ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@lizbeth11 Na svůj vzhled by si žena měla vždy najít čas ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucizal dá se sehnat normálně v lékárně?
Odpovědět
Profilova fotka
@richna19867 to určitě ano, ale je to o prioritách, já jsem více přírodní typ a utrácet tisíce za věci, které nejsou třeba prostě neumím, naštěstí :-) ale je to každého věc, já se cítím hezká i bez bělení zubů ;-) slečna se ptala, zda si bělíme zuby před svatbou, za mě říkám že ne ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lizbeth11 nehledě na to, že to může oslabovat sklovinu, takže pro lidi, kteří ji už tak mají spíš horší a jsou náchylní ke kazům by do toho podle mě vůbec jít neměli...
Odpovědět
Ja si koupila swissdent tu cervenou . Na heurece peli ody a u me proste nic zadnej efekt. Jen asi ihned po vycisteni malinkej rozdil ,ale najis se a je to stejny.Jsem objednana na airbrush tak uvidime:)
Odpovědět
Profilova fotka
Opalescence jsem používala a výsledky byly opravdu vidět. Každý mi říkal, jak mám bílé zuby..Vždy mi stačilo tak jednou či dvakrát použít a zas dlouho nic. Kupovala sem si to po sundání rovnátek a plánuji nákup znovu. Ale netuším jak je to se škodlivostí.
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi já se pravidelně nutím chodit k zubaři, mám velice citlivé zuby i sklovinu a tak u toho mi vždy zuby kvalitně vyčistí plus když si zaplatím, vyčístí a upraví i vylezlé krčky, což mi přijde mnohem škaredší než barva zubů...navíc my nekuřáci, co moc nepijeme kafe a už vůbec ne červené víno, asi je nemáme tak žluté :-D ;-) jinak mi právě kolegyně sdělila, že vyzkoušela už hodně přípravků a nic nepomohlo, půjde na to vybělení k zubaři za 3tis...no já bych nešla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lizbeth11 Pokud má někdo opravdu od přírody nažloutlou sklovinu nebo kouří, tak mi to nepřijde jako škoda peněz. Nechápu bělení zubů do zářivých odstínů ala "vy zíráte, my zíráme, Vizír!", ale pokud se chce takto někdo pouze udržovat v reprezentovatelném stavu a aby se cítil dobře, když se na někoho usměje, tak proč ne. Přijde mi to úplně stejný, jako když má některá žena knírek...pochybuju, že by si ho tam ještě dneska někdo dobrovolně nechával, když už jsou relativně dostupné způsoby, jak se ho zbavit.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mineate pravda, ale knírek mi tedy přijde mnohem horší :-D každopádně je to i to lidech a o tom, na co už jsou zvyklí a na co ne...na trhání obočí a holení nohou už je zvyklý každý ale na bělení zubů možná ještě ne ;-)
Odpovědět
@lizbeth11 Tak upravené zuby jsou myslím základ a s přírodním typem se to nijak netluče, byť si nejsem jistá, co si pod tím představit, zanedbanou lesanu nepředpokládám. Ale samozřejmě, někdo má hezké bílé zuby od přírody, jiný ne a také od přírody.
Odpovědět
Profilova fotka
@lizbeth11 :-D Taky si myslím, že se to tady teprve začíná normálně praktikovat a za chvíli už to bude běžný. Jen doufám, že to nedopadne jako v Americe, že se na mě někdo usměje a já oslepnu.:)
Odpovědět
@simonar13 Tak to nevím, já jsem jí objednávala na internetu
Odpovědět
Profilova fotka
@lizbeth11 já si ani neholím nohy, ani netrhám obočí:-D Nicméně si myslím, že u lidí jako já se sklabou skloviou je bělení i zvyšování zdravotního rizika do pozdějšího věku, není to jen estetická věc a proto si myslím, že toto by lidé měli rozhodně víc zvažovat, než trhání knírku. Neříkám, že by to lidi neměli dělat, ale opravdu reálně zvážit pro a proti a když, tak třeba po domluvě se zubařem.
Odpovědět
@mawenzi no, podle mě je u většiny lidí daleko větším problémem špatná technika čištění a nesprávný typ kartáčku, než bělení pod dozorem lékaře
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca v každým případě prostě ohledně zubů nejde jen o estetiku ale i o zdraví, takže je jasný, že by měl člověk věnovat komplexní péči zubům, ale celkově myslím, že je bezpečnější tohle řešit s někým, kdo problematice rozumí než s někým, kdo vydělává obrovský prachy na tý estetický stránce věci a zdravotní ho nezajímá. Jinak samo máš pravdu
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je návštěva u DH s airflow a potom pasta SWISSDENT červená!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my doporučujeme ambulantní metodu Zoom, při které Vám vybělení zubů vydrží v průměru několik let. Zuby se metodou Zoom vybělí až o osm odstínů. Přikládám i foto :-) Pokud Vám ale víc vyhovují pasty (výsledek není tak výrazný, ale jsou samozřejmě levnější), i my máme dobré zkušenosti právě s pastami Swissdent , pro citlivější zuby pak doporučuji tuto pastu bez peroxidu: http://www.ustnipece.cz/belici-zubni-...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?