Avon, Oriflame nebo Mary Kay. Co je nejlepší?

Ahojky holky, tak jsem zase listovala katalogem Avonu a Oriflame co máme v práci a napadlo mě se vás zeptat, která kosmetika je nejlepší z těchto tří: Avon, Oriflame nebo Mary Kay? A jaké výrobky od nich používáte? Zatím jsem zkusila jen Avon, ale spíš tak šampony, tělové krémy, masky na vlasy. Dekorativní kosmetika mi od nich nesedla spíš teda hlavně co se týče stínů a tužek na oči. Jinak řasenka OK. Ale chtěla bych znát váš názor na uvedené značky.
Odpovědět
Mary Kay!! Používám dekorativní kosmetiku, věci jako masky a odličovače na péči o obličej a sada na péči o ruce je prostě skvělá. Bohužel je tato kosmetika mnohem dražší než Avon nebo Oriflame :-(
Odpovědět
@nikolav Mary Kay- nikdy fuj! Nejvíc mě teda odrazuje že jejich vizážistický kurz si může udělat každá co umí nanést řasenku :-D Avon- mamka od nich používá rtěnku, takovou tu 2v1 (tubička na okraji s "barvou" a ve středu je balzám), šampony a sprcháče nám vůbec nesedly, celá sem se osypala :-( Oriflame- objednáváme od nich docela často..Já od tama používám jednu hnědou řasenku, protože mi žádná jiná nesedí, mamka má od tama stíny, řasenky, pudry a je hodně spokojená..Kvalita úměrná ceně..Máme i dobrou zkušenost se sprchovými gely a mamča od nich používá "zelenou" řadu proti vráskám..(má hodně citlivou pleť a je spokojená)..jen šampony nám nesedly
Odpovědět
@nikolav léta používám věci od Avonu a jsem s ním spokojená (i moje mamka). Co se týče dekorativní kosmetiky používám radši jiné značky, ale mamka od nich používá komplet dekorativní a také sadu pečujících krémů na zralou pleť. Já v tuhle chvíli mám nějaké stíny, výborný je odličovač na oči (mám citlivé oči, po tom jejich neslzím), pleťovou masku z Mrtvého moře a nějaké sprchové gely. Mám zkušenost i s pleťovými krémy a byla jsem také spokojená. Mamka používá i jejich šampony a kondicionéry.
Odpovědět
Profilova fotka
Jedině Yves Rocher ;-) Mary Kay je předražená, z Avonu máme lupy a vyrážky, Oriflame moc neznám...
Odpovědět
Mně nesedí ani jedno. Používám přírodní kosmetiku bez parafínu, jinak mám strašně vysušenou kůži. Nejhorší reference jsem slyšela na Mary Kay. Pár kamarádek se po ní osypalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@medue od které firmy??
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 nebuď zvědavá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine nebo budu brzo stará?? Právě že nebudu. Koupím si od nich luxusní krém na vrásky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 v které ty to děláš? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine ty jsi práskač :-D :-D :-D já tu byla kvůli špionáži :-D :-D já jsem u Saloos naturkosmetik, ale žádný :-D zázračný krém na obličej nám ještě šéf nevymyslel :-(
Odpovědět
@kitinka76 to je různé. Z těch levnějších mi vyhovují krémy od Alverde. Prodávají se v DM drogerii. Pak je dobrá česká kosmetika Boemi. Hodně ráda mám značku Lush, ale ta je pro chudého studenta docela drahá. Vyplatí se udělat větší objednávka přímo z Británie. U nás je Lush předražený. Pak je bez parafínu třeba krém na ruce Kamill, ale ten se neřadí mezi přírodní kosmetiku, protože obsahuje silikony. Pak je spousta přírodní kosmetiky od které jsem krémy ještě nevyzkoušela, třeba Logona, Urtekram, Lavera, Weleda, Manufaktura...Dál se ruce dají mazat nesoleným sádlem - vhodné pro alergiky nebo nějakým kvalitním za studena lisovaným olejem - osvědčil se mi kokosový. Jinak miluju přírodní kosmetiku Danu.shop. Má obchůdek na Fleru a ceny vás mile překvapí. Zklamal mě Ryor. Jednak je v něm parafín, jednak mě občas štípe.
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 hele stejně každej si používá to svoje osvědčený a co člověk to jiná zkušenost... tak jakej práskač a jakej průzkum :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@medue páni, to je výstižná odpověď!! Ale na tu Danu určitě mrknu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine ;-) pravda, na osvědčené věci si nedám sáhnout i kdyby byly třeba od čerta ;-)
Odpovědět
@lamorgaine Já mám zkušenost s tím, že když něco používám moc dlouho, tak mi to pak přestane sedět. Takže vždycky mám jedno, a když to spotřebuju, pořídím zas jiné. Saloos taky používám. Mám ráda jejich odličovací oleje. Nedráždí mi oči.
Odpovědět
Profilova fotka
@medue jo, ten používám taky. Mám ráda medunku nebo lemon tea tree. Co nemůžu jsou regenerační oleje, jsem po nich mastná jak koblihav :-)
Odpovědět
@nikolav Avon ani Oriflame nepoužívám (pouze z Oriflame jednu voňavku). Mary Kay používám podkladovou bázi (když už se teda jednou za půl roku namaluju :-D) a ta je skvělá, hlavně mi sedí barevně s čímž mám obrovské problémy, mám hodně světlou pleť. Kromě toho jsem zkoušela nějaký krém na čištění pleti a krém na obličej a ani po několika měsících používání se mi pleť nijak nezlepšila(ani nezhoršila), prostě žádný zázrak. Akorát ten čistící krém je supr když se objeví nějaký pupínek, dost rychle ho eliminuje. Ale Mary Kay má jednu velkou výhodu. Pořizovací cena je sice vyšší ale to jedno balení vydrží třeba deset měsíců, i déle. Takže sice koupíte za draho, ale máte na dlouho vystaráno. Každopádně podobně jako medue mám nejradši Lush. Je sice dražší, ale stojí to za to. Netestují na zvířatech, mají všechno úžasně voňavé a prostě jiné než zbytek kosmetiky na našem trhu. Naprostá většina mé kosmetiky je Lush.
Odpovědět
Jednoznačně Mary Kay :-D
Odpovědět
Začínala jsem někdy v 17ti s avonem, je za perfektní cenu, má spoustu barviček a byl snadno k dosažení, když mi ho spolužačka jako avonlady přinesla až do školy:-) Oriflame mě nikdy nezaujal. Postupně jsem ale začala co se týče pečující kosmetiky zkoušet další, nakonec jsem prozatím skončila u Biodermy (zmatňující gel na mastnou pleť a čisticí gelové mýdlo na obličej), Eucerin (micerální voda na odličování očí a celého obličeje), Garnier (takový ten gel čistící s kartáčkem - je to na obličej, ale používám ho pouze na dekolt), Lush (zelená mátová maska na obličej - pro mastnou a problematickou pleť naprosto doporučuji). Dekorativka Avon mi vysloveně nevyhovuje, mám jí kopy, protože mě vždycky zlomí slevový katalog co mi dává kolegyně v práci dokud si něco neobjednám, ale na mastnou pleť je to fakt nanic. Stíny se rychle stírají, řasenky jsou takové podivné, používám jen rtěnku, protože jsem nikde jinde nenašla podobný odstín (frozen rose) a hlavně mě po ní strašně pálí oči. Dekorativku používám - stíny suché Lancome (perfektní, sice jsou strašně tvrdé a blbě se s nima maluje, ale vydrží nádherné celý den a nedělají na oku takovou tu čárku), řasenku kupuju snad nejlevnější miss sporty, protože ji zhruba každé 4 týdny vyhodím (nehodlám si do očí patlat něco co se kazí), kajálovou tužku lancome a gelové linky jsem teď kupovala Maybelline (sakra jak se to píše?), ty jsou perfektní, ale je třeba si koupit jiný štěteček.
Odpovědět
Mě právě ty stíny a tužky od Avonu dělají strašně zle. Jakoby bych si natřela krém blízko očí takový mám pocit když se tím namaluju. Stíny používám už nevím jaké a ty vydrží celý den a jsou perfektní. Tužku na oči taky jinou a ta mi vyhovuje. Akorát jaký je dobrý šampon na hodně mastné vlasy? Po vysazení HA se mi šíleně zhoršila pleť a vlasy. A akné mám i ve vlasech.
Odpovědět
jasně že mary kay
Odpovědět
Profilova fotka
mary kay, ale je tak strašně předražená, že těma krémama radši hrozně šetřím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já se po všem z Oriflame osypu. Avon není špatný, ale přijde mi zbytečně drahý. Ve stejné kvalitě koupíš levněji. A Mary Kay je prý moc dobrá, ale jak už říkaly holky, tak drahá. Měla jsem od nich jednou řasenku, ale ta byla vážně senzační!!!! Jenže stála 600Kč, tak jsem si ji pak už nekoupila
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě Mary Kay, mám citlivou pleť,tak si nemůžu dovolit jen tak něco, krémy vydrží docela dlouho a mám jen ty nejlepší zkušenosti,i na svatbu se nechám líčit touto kosmetikou,můžu jen doporučit. Používám čistící a hydratační přípravky,make-up, stíny, zkrátka kdeco
Odpovědět
@klarka225 neznám krémy, ale dekorativka zam je bezkonkurenční
Odpovědět
@stastnanevesta @crazy_girl3 @klarka225 @nikolav Přidávám se k většině.Avon sice levný a dostupný ale přesně jak tady už někdo psal.Nakoupíš jen proto že je to za dobrou cenu nebo ve slevě a pak ti to leží doma.Mám takhle plno přípravků který jsem ani nepoužila a i když už použila (např. stíny - tak bud´dělaly rýhy nebo vůbec nebarvily), Mary Kay - stojí stíny cca 160Kč , nedělají ale rýhy, a klído vydrží i do druhýho dne(když se mi nechce odličovat) a vypadá to jako zrovna nanesený na oční víčko.Taky se nechám nalíčit Mary Kay nic jinýho nechci. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nepoužívám ani jedno. Z dekorativky mám inglot a golden rose, z pečijící kosmetiky používám značky capri ( česká kosmetika, přírodní z kozí syrovátky ( a Syn Care ( taky česká, ale lékařská ). Obě super. Avon jsem kdysi dělala a paj jsem dostala ekzém z krému na oči a všechno letělo. :-( Mary Kay je drahá a barvy mi moc nevyhovují stejně tak tužky na oči a nemluvím o řasence. Jediný z drogerie používám řasenku MF 2000 kalorie. Ta je super.
Odpovědět
jednoznacne MAry KAy, bola som na fotopremene a bolo to skvele, make-up ktory drzi a tiene su krasne stale, puder a vsetko fakt super, avon je tak na denne pouzivanie do prace, ale nie ked zenu fotia cely den ;-)
Odpovědět
Taky se přidávám k Mary Kay. Měla jsem krupičkovou plet a po dlouhém váhání jsem si koupila jejich čístící gel a krém (abych měla "bezchybnou" pleť) a opravdu ji mám ted čistší a lepší(používám to jen pár dní)...avon není špatný, ale někteří mají dost velké problémy s jejich šampony..oriflame má dobré řasenky a tužky na oči..
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?