Atopický ekzém, jakou kosmetiku používáte?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda tu některá z vás má atopický ekzém a jakou dekorativní kosmetiku používáte.... :-) Jelikož se nějak moc nemaluji kvůli ekzému(občas řasy) budu ráda za tipy na nějaký make-up a hlavně nějakou šetrnou značku,která se dobře snese s atopickou pokožkou. V září budeme mít svatbu a to se prostě nalíčit musím :-D Moc děkuji za rady a tipy :-)
Odpovědět
Ahoj, já mám taky atopický ekzém a tak si maluju jen trochu oči, na svatbu ale líčení přenechám profesionálnce, se kterou to vše předem proberu :) Jinak občas používám make-up od oriflame, ale na druhý den z toho mám docela špatnou pleť, ale tak ten jeden svatební den to pleť snad přežije :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ideálním řešením pro vás by bylo si vyzkoušet kosmetikou před tím než koupíte. Nevím odkud jste, ale můžete si najít kosmetickou poradkyni ve svém okolí, která vám toto umožní bezplatně. Co sedí ostatním, nemusí sedět vám. Navíc nabízíme 100% záruku spokojenosti. V případě zájmu mne můžete kontaktovat, mám dobré zkušenosti s atopickou a citlivou pletí.
Odpovědět
Já bych doporučila Clinique. Je sice dražší, ale opravdu šetrná. Před koupí doporučuji říct si o vzorky u toho, u čeho to jde.
Odpovědět
Profilova fotka
Doplním @kacenkakaca, Clinique je vážně super, jejich balzámy na rty mě zachraňují každou zimu, a jestli se dostaneš do Sephory, můžeš požádat o vyzkoušení vizážistky v prodejně. Bývají milé a zatím mi vždycky dobře poradily. Za sebe doporučuji obzvlášť prodejnu v Paladiu v Praze, tam na mě byli nejhodnější :)
Odpovědět
Profilova fotka
atopický akzem je problém zevnitř, takže tak musíte i začít. má kamarádka ho má a užívá výrobky LR. jednak zevnitř a jednak zvenku. její tělo je pro ni svatostánek a jediné co jí pomohlo bylo právě LR.
Odpovědět
Profilova fotka
@polakova43 ahoj, taky mám atopickej ekzém, a na pokožku mi sedí výrobky od značek - Avene, La Roche Posay a Vichy
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já používám make-up a řasenku Mary Kay,jsem s tím hodně spokojená. Stíny mám od různých značek, nějak mi to problém nedělalo
Odpovědět
Profilova fotka
@polakova43 Dobrý den, atopičky velmi dobře snáší kosmetiku Mary Kay a Artristry. U Mary Kay zejména řadu péče o pleť Botanicals Effects. U Artristry tu základní pro citlivou pleť. Co se týče líčení přenechala bych to vizážistce, která má zkušenosti a můžete si líčení vyzkoušet třeba půl roku dopředu a tím předejít nepěknostem v obličeji na svatbě.
Odpovědět
@mikhael @glaeser @kacenkakaca @katevonf @mallorca123 @kacbal @stastnanevesta @lidka73 Holky moc vám děkuji za rady....jste zlatíčka :-) :-) :-) Až najdu nějakou kosmetičku tady u nás v Písku,tak dám vědět jak jsem dopadla :) Ještě jednou moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@polakova43 Jsem z jižních Čech. Dělám služby do domu. Můžeme se spolu domluvit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?