Aknózní pleť na zádech a dekoltu

Ahoj děvčátka. Mám takový dotaz... Po X letech jsem vysadila antikoncepci, a jak je známo, příšerně se mi zhoršila pleť. Vypadám jak puberťák, samé pupínky (jsem řádně osypaná, ne jen sem tam něco...) :-S Jenže ani ne tak v obličeji, jako spíš na krku, dekoltu a po zádech... A protože budu mít korzetové šaty a bez závoje, volám o pomoc, jak tyhle nedostatky co nejlépe skrýt... Tak vás prosím o tipy, triky a taktiky, jak nad tímhle vyzrát, protože je to fakt děs... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Chápu já je mám jen na obličeji ale úplně to staci od doby porodu se toho nemůžu zbavit:-(
Odpovědět
@andilek85 Je to jak naschvál... V únoru jsem přestala brát tu hormonální nálož, doufala jsem, že do půl roku se to srovná, a ono to je snad horší a horší... :-| Tak nevím, jestli použít nějaký make-up, nebo co s tím... Nemůžu s tímhle mezi lidi přece ! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No já se toho taky desim jak to zakrýt:-(mám ještě času dost ,ale dělá se to pořad:-(:-D tak nevím co použít jediné nějakou party masku :-D
Odpovědět
Tak jako krátkodobá záchrana na poslední chvíli, můžeš použít Akneroxid krém, do druhého dne vysuší pupínky a zamezí tvorbě nových, ale není to na dlouhodobé užívání, ale jen jako momentální pomoc. Jinak po vysazení antikoncepce je dobré užívat bylinkový extrakt Gynex a k tomu přidat i Renol. Hezky to srovná přírodní cestou tu hormonální nerovnováhu, která ovlivňuje i tu tvorbu akné.
Odpovědět
Profilova fotka
Okamžitě na kožní. Vážně ti tam pomůžou. Mě to naopak způsobila antikoncepce když jsem ji začla brát. Zašla jsem za našim doktorem na kožní a do měsíce jsem měla celkem klid. Jenom je třeba vážně dodržovat jejich rady. Žádná kosmetika, neškrábat -vůbec nesahat a poctivě mazat. Držím palce ať se toho rychle zbavíš. :)
Odpovědět
@radkaja A má krycí schopnost? Něco jako make-up? Já na tohle nejsem moc praktická :-D Mám mastný typ pleti, takže nepoužívám make-up, BB ani CC krémy, tomu se vyhýbám. Tak mě zajímá, jestli to vysuší, a jestli to i kryje :-)
Odpovědět
@andromedastoupajici Na kožním mi nepomůžou, mám rozbouraný endokrinní systém, takže tohle je způsobené hormony. Třeba mi konečně v budoucnu pomůže těhu :-)
Odpovědět
Zkus Aknecolor - kryje i léčí zároveň - já ho kupovala v Lékárně na netu, ale jistě budou mít i normálně
Odpovědět
@katka_jey Nemá krycí schopnost, když ho naneseš večer, tak ráno už pupínky nejsou. Takže můžeš použít normální krycí krém.
Odpovědět
Profilova fotka
Jediné co mi pomohlo zbavit se akné na zádech, je bahno a voda z Mrtvého moře.. Mám čerstvou zkušenost.. Záda jsem měla v příšerném stavu a po cca měsíci každodenní aplikace bahna a vody, nemám pupínek ani jeden.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne hodne pomaha bila maska MK, kdyz citim, ze se neco blizi-rasi, dam masku a druhy den nic neni. A kdyz dam masku pozdeji az na pupinek, zahoji se do tydne. Pres to davam kvuli kryti (pres den) alespon pudr.
Odpovědět
Profilova fotka
@katka_jey Tak jak to dopadlo? Co jsi nakonec použila? Už 13 měsíců neberu HA a pořád vypadám jak puberťačka. Moje doktorka říkala, že za každý rok, co se brala HA, to podle jejich zkušeností trvá mesic, měsíc a půl. Tak prej jen vydržet :-(
Odpovědět
Článek se načítá
@nialady Zdravím :) Kosmetička na mě ráno napatlala nějakou masku od Mary Kay, má umět trochu zesvětlit pokožku (zarudnutí), ale to je asi tak všechno, prostě není to lék. Na noc před svatbou jsem se namazala Akneroxidem, ale ani tak vk žádnému podstatnému zlepšení nedošlo. Jinak už se to začíná pomaličku rovnat samo, s tím, jak se mi ustalujou hladiny hormonů :) Je to ale opravdu otázka měsíců a měsíců... HA jsem vysadila v únoru, teď už je září, a konečně se to začíná malinko zlepšovat..
Odpovědět
@nialady Ty kráso, tak tos mne teď nadchla, taky jsem ji přestala jíst a okamžitě zhoršení... :/ Já mám vždy 14 dní klid a 14 dní pubertu podle fáze menstruačního cyklu. Co mi docela pomáhá je sem tam namazat zinkovou mastí a nechat přes noc - trochu vysušuje a rychleji se to hojí (vždycky si něco vydloubnu, rozškrábu nebo tak).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?