Akné, pupínky, boule

Ahoj holky, začátkem chci Vám všem poděkovat za inspirace a rady v diskuzích. Moc mi to pomohlo. Na druhou stranu Vám chci říct ať nelpíte na detailech, výzdobě...myslím tím - přehnaně, protože pak stejně přijde něco neočekávaného a vše se Vám bude zdát malicherné, protože odborníci Vám jistě výzdobu i svatební den udělají, jak nejlépe mohou. Malý příklad...spolupráce, až na maličkosti v pořádku a najednou. Celý život jsem neměla jediný pupínek a dva dny před svatbou mám bolavé vnitřní boule po celé bradě, na čele, všude vřídky nebo jak to nazvat. Chce se Vám brečet, protože je Vám jasné, že toto nezakryje ani make-up a pocit: "Jsem krásná nevěsta je pryč..chcete zrušit svatbu, ale už to nejde a vy víte, že pro Vás je den zkažený pocitově, a že už s tím nikdo nic neudělá.." Holt příroda je mocná... Takže holky, ať vám vše vyjde a máte více štěstí než já... A ještě jednou děkuji za všechny rady a inspirace tady na Beremese.cz. Díky!
Odpovědět
A z čeho se ti to udělalo? Změna kosmetiky, vysazení antikoncepce, změna jídelníčku... ? Je mi to fakt líto, za dva dny se už asi zázrak nestane, ale ještě se to může o dost zlepšit.
Odpovědět
@deminka20 Ahoj, no to nevím, začalo to na začátku června na rozlučce. Jím myslím zdravě, sportuji, hormony jsem nebrala, a najednou, nejhorší je, že ač jsem zkoušela vše možné, nic nepomohlo a jen co se trochu jedna část zatáhla, sice byla vidět červená hnízda, tak se objevila nová, boule, vystouplé pupínky. Nevím, zda vnitřní stres. Snažila sem se, týden před svatbou jsem si vzala i volno v práci ať jsem v klidu, přítel mi objednal masáž... dnes jdu na kosmetiku, ale do pátku. Fakt nevím proč a z čeho, ale jsem strašně smutná, čekala jsem různé věci, ale tohle mě nenapadlo ani ve snu.. Jinak teď beru akorát Norethisteron na oddálení, neb mi nespolupracuje "tělo", ale to na to vliv nemá, začalo to už dříve. Ty se hlavně nestresuj a zvládni svou svatbu :-)
Odpovědět
Mela sis dojit jak to zacalo k lekari. Mela bys tam zajit i ted a nepodcenovat to. Jinak makeup dokaze zakryt i velke rude boule, budes krasna nevesta. Mam s tim bohate zkusenosti.
Odpovědět
Souhlasím s @kacenkakaca - trpím na akné mnoho a mnoho let a dobrý makeup zakryje v podstatě cokoliv. Co mi doopravdy pomáhá, to je stravovací kázeň, ale je to běh na dlouhou trať a pokud máš těsně před svatbou, tak už to samozřejmě neovlivníš. Jako rychlá pomoc se nabízí ještě kožní a atb - ty zabírají prakticky hned. Jinak k té radě "nevěsty , nelpěte na detailech"...vše je relativní, žeee...já onemocněla před sedmi lety nemocí zvanou alopecie areata (kdyžtak google), takže mně jako malichernost připadá trápení kvůli pupínkům. No a někomu, kdo má rakovinu nebo třeba RS zas může připadat jako malichernost to moje trápení...takže tak,,,
Odpovědět
@lomilomi Může to být psychikou, ta umí nadělat pěknou paseku. Člověk si připadá v klidu, ale ten vnitřní stres tam je. Jak píšou holky, kvalitní makeup a šikovné ruce dokáží zázraky, takže to není ztracené a budeš určitě moc krásná. Vím, že na sebevědomí to moc nepřidá, ale mohlo se stát něco horšího, co by pokazilo svatbu úplně všem. Snaž se na to moc nemyslet, soustřeď se příjemnější věci- třeba to, že si bereš svého chlapa a pro něho budeš krásná vždycky. Drž se a věřím, že všechno dopadne dobře.
Odpovědět
@kacenkakaca Děkuji. Víš, všichni mi říkali, že je to stres, a že to přejde... No, tak holt po svatbě zajdu...
Odpovědět
@deminka20 Děkuji, on mi říká to samé, ale jsme holky, my to prostě bereme jako něco, co je pod pás....
Odpovědět
@strelenka Já vím, asi jsem to napsala hloupě, ale říkám, řeší se tu různé "drobnosti", ale s tímto se to nedá ani porovnat. Přeji jen to nejlepší a hodně sil!!!
Odpovědět
@lomilomi Nee, v pohodě...spíš jsem to chtěla trochu zlehčit...taky jsem před svatbou neměla moc pěknou pleť,ale make-up to fakt schoval (a paruku jsem naštěstí nepotřebovala :-) ).
Odpovědět
@lomilomi Já vím, že jo, chceme být krásné i sami pro sebe. Jsou prostě věci, které nejsou příjemné a nejde s nimi nic dělat, tak je prostě lepší se s tím smířit. Když se tím nebudeš stresovat, nebude to tak hrozné a svůj svatební den si užiješ, aniž bys sis na nějaký pupínek vzpomněla. Lehko se to říká a já osobně vždycky skáču metr nad zem, když se mě někdo snaží takhle uklidnit, ale fakt prostě nic jiného nezbývá. Buď to brát, jak to je a ten den si užít nebo na to pořád myslet a ten den otrávit sobě a tím vlastně i ostatním. Neboj se, všechno se to zakryje a budeš s výsledkem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
@lomilomi Chápu, že s tím máte trápení, ale věřte, že dobrý makeup dokáže divy. Na maturitní ples jsem líčila slečnu s velmi problematickou pletí a byla moc spokojená. Věřím, že i Vy budete nádherná! :)
Odpovědět
@strelenka Děkuji a fakt ti držím palce...celkově!
Odpovědět
Článek se načítá
@simeonalanta Páni, to je úžasné, kéž by to moje slečna, která mě líčí toto zvládla. Děkuji i Vám za Vaše slova!
Odpovědět
@deminka20 Máš pravdu, budu se s tím muset smířit. Opravdu jsou na světě horší věci. Děkuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Nic si z toho nedělej. :) Bohužel to prostě neovlivníš, někomu stačí trocha stresu a akné je na světě. Já mám akné od svých 13 let a je mi 24 a pořád mi nezmizelo. Je teda pravda, že po velkém úsilí je to mnohem lepší, ale vsadím se, že díky stresu budu na svatbě vypadat jako rajčátko. :-D Ale už to nevnímám jako problém, prostě to jsem já a tak to je. Makeup je velký čaroděj a nám, které máme tento problém je to dar z nebes. Takže hlavu vzhůru, budeš určitě krásná a tvůj nastávající tě určitě miluje i s pár pupínky na obličeji:)))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?