1. zkouška s vizážistkou - vypadala jsem přemalovaně

Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem absolvovala první zkoušku s vizážistkou a kadeřnicí, chtěla jsem je vyzkoušet ještě dřív než měsíc před svatbou, kdy by bylo případně už pozdě. Každopádně resumé bylo takové, že jsem vypadala jak černá méry, obočí černé jak marfuška a ačkoliv se to i docela hodilo k šatům, připadala jsem si nalíčená až moc divadelně a už vůbec ne přirozeně. Sama jsem zvyklá se líčit každý den - makeup, černé linky, řasenka a občas i stíny - tak jsem řekla, že se maluji docela výrazně, což byla asi chyba. Rodiče když mě viděli na fotkách, tak mi dokonce řekli, že vypadám jako klaun :-D Samozřejmě, paní říkala, že na svatbu by volila určitě něco něžnějšího - ale i tak se bojím, abych nevypadala jako nějaká umělá figurína. Je to moje první zkušenost s vizážistkou, jinak se vždy maluji sama. Tahle je jedna z nejdražších a má i dobré reference. Tak nevím, jestli přeci jen ještě neozkoušet něco jiného, či se spolehnout na to..že ji to na předsvatební zkoušce pořádněji vysvětlím. Pak už by samozřejmě bylo pozdě, hledat nějakou schopnou vizážistku - což už je pravděpodobně i teď :-) svatbu máme v hodně frekventovaném termínu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tomisi ahoj, od vizážistky budeš vypad většinou jinak, zaleží jak si sse vtom cítila ty sama,. Jestli máš pochybnosti asi bych hledala jinou. Zajimalo by mě jak to vypadalo v realu, maš foto?
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s xppx, záleží jak ses cítila ty, ukaž foto jestli máš?
Odpovědět
Musíš ji ale říct, že je to na tebe moc..... Já mám zase strach, že já se maluji docela dost a kosmetička mě namaluje málo :-D ale jde taky o to, že to líčení musí vydržet celý den a aby to bylo vidět na fotkách pak
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde mi, že to z fotky není úplně vidět :-/ protože se mi to nepodařilo vyfotit...tuhle jsem vám ořízla, aby to bylo líp vidět...ale je to focené přes mobil - a jsem tam bílá jak stěna, což jsem snad až tak nebyla..ale
Odpovědět
Profilova fotka
Dámy, nebojte se vyjádřit u své vizážistky jaké máte očekávání. Dobrá a zkušená vizážistka nebude dělat nic, co by se vám nelíbilo, ikdyž vám doporučí co by vám mohlo slušet. Osobně vždy každé líčení - i plesové konzultuji, spokojenost je u mne na 1. místě.
Odpovědět
Profilova fotka
@glaeser Já si myslím, že jsme to nakonec docela zkonzultovaly :-) tak doufám, že to na příští zkoušce bude ok :-)
Odpovědět
nevím, ale jestli jsi byla takto nalíčená na ples, tak bych řekla, že nejsi moc výrazně namalovaná...připadá mi to normální....jen bych řekla, že se dost leskneš a jsi bledá a rtěnka také téměř žádná...zvažovala bych jestli si tuto vizážistku nechat....zjisti si, zda je to opravdu rekvalifikovaný profík na vizážistiku a s jakou kosmetikou pracuje...také jsem měla paní, která si říkala vizážistka a ve skutečnosti to byla jen proškolená kosmetická poradkyně typu Avon, Oriflame, Mary Kay (nic proti těmto výrobkům, některé si také kupuji), ale prostě na svatební líčení to bylo příšerné. Rozhodla jsem se zainvestovat do kvalitnější a vyplatilo se mi to.
Odpovědět
Těžko soudit podle fotky se špatnou kvalitou, ale podle mě máš blbý odstín makeupu, nejspíš příliš světlý a možná i špatný podtón. Od toho se pak odvíjí všechno ostatní. Nelíbí se mi tvářenka jako marfuška a celkově to vypadá, že líčení moc nevydrželo. Jak říkám, nechci dělat závěry podle mizerné fotky, ale vypadat to takhle i ve skutečbosti, tak beru nohy na ramena. Já od vizážistky čekám perfektní konturování a modeláž tváře, ne jen pár barviček na oči, rty a tváře. Na reference se nedá moc koukat, co mi různě kdo doporučí jako "super" je ve skutečnosti katastrofa. Za mě ruce pryč...
Odpovědět
Profilova fotka
Ta fotka to trochu zkresluje, ve skutečnosti to nebylo asi až tak "hrozné", ale pravda je, že na všech fotkách se poměrně dost lesknu a jsem bělejší než ostatní - což normálně nejsem. Paní pracuje se značkou MAC, tak tím by to být nemělo. Jsem z toho trochu rozpačitá a štve mě, že bych měla zase vybírat teď novou vizážistku, když jsem tuto měla již od října a většina těch "dobrých" již je na můj termín rezervována :-(
Odpovědět
@tomisi Zkusit jich víc. Já mohu jen doporučit vizážistku paní Ludmilu Novotnou ze studia Být in snadno. Je z jižních Čech a dělá jemné líčení a vždy na přání zákaznice.
Odpovědět
Taky jsem dopadla tragicky a teď se bojím jak dalšího pokusu u té samé, tak jít i k někomu jinému =-) Pořád si říkám, že k profi fotografovi patří i profi make up a účes, ale teda odvaha už docela chybí. Jedna zkouška účesu plus líčení cca 800,- to také není zrovna málo na případný další marný pokus.
Odpovědět
Článek se načítá
nemyslím si, že vypadáš jako klaun, ale žádný zázrak to taky není. někdy mi přijde, že vizážistky hrozně ty nevěsty zmalují, aby to vypadalo na fotkách dobře, ale v reálu pak vypadají jako lehké děvy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, včera se mi uvolnil Váš termín... Zkuste kouknout na můj profil a v případě zajmu, mne neváhejte kontaktovat ... budu termín vypisovat na facebook jako volný a ze zkušenosti vím, že bude rychle obsazen... Budu se případně těšit... Petra :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?