Znáte kameramana a fotografa z okolí Hradce Králové?

Hledám kameramana a fotografa na naší svatbu, která se uskuteční dne 12.7.2014 v Novém Městě nad Metují.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky, jezdime po cele CR :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Markétu Benešovou nebo Honzu Ježdíka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, působíme po celé ČR, pokud by se Vám líbila naše tvorba, těšíme se na setkání s Vámi. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
@levante Dobrý den. Jsem fotograf z Opočna, do Nového Města nad Metují to mám tedy pár kilometrů a dobře to tam po svatební stránce znám. :) Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. S pozdravem a přáním všeho nejlepšího do nového roku, Honza.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, velice rádi Vás uvítáme i na našich web stránkách.Služby poskytujeme po celé ČR.V případě Vašeho zájmu se velice těšíme na setkání s Vámi. Přejeme Vám krásný zbytek dne Irena a Zdeněk Brelovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby, podívejte se na náš profil zde nebo na naše webové stránky, v případě, že se Vám naše tvorba líbí, kontaktujte nás, domluvíme se na všem potřebném. Děkuji Zdeněk Krejcar
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?