Svatební video od Forpix - je to drahé?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kolik je dnes normální cena za kameramany na celý den? S přítelem jsme dlouho vybírali někoho, kdo by nám svatbu nějak zajímavě natočil a mělo to nápad. Vybrali jsme si nakonec firmu Forpix.cz ti náš termín mají volný, ale cena mi přijde oproti naší fotografce celkem vysoko (skoro 33 tis). Jejich videa už vočumuju celkem dlouho a vždycky mě to oddělá :-D tak se toho nechci vzdát. Jenže přítel z té ceny není úplně nadšený a vymlouvá mi to. :-( :-( :-( Děkuji za informace
Odpovědět
1
2
Se ani nedivím, že není nadšený. Kdo by byl :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Můžete mít i levnější, ale většinou to není ke koukání. Forpix jsou skvělí, empatičtí a na svatbě se chovají jako profesionálové. Což rozhodně není vždy pravidlem. Vlastní zkušenost :-)
Odpovědět
My máme nabídku na krásné video za 15.000 - cena mi to přijde adekvátní, nicméně vzhledem k tomu, že to není nezbytně nutná položka, tak to asi oželíme... =-) 33.000 už mi přijde fakt šíleně moc, to bych radši jela na lepší svatební cestu, ale záleží, jaký máte rozpočet vy.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak asi zalezi jakej mate rozpocet. A jestli se vam libi tak, ze ty penize investujete. Ja koukam na videa a nijak me za takovou castku teda neoslovili |-|
Odpovědět
@lucineni taky mám ten pocit... Třeba to "naše" mi přijde hezčí a za méně než poloviční cenu.... Za 33.000 jsem čekala něco, z čeho mi opravdu spadne čelist. :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zde si můžete prohlédnout naše videa. Cena za celý den ve dvou kameramanech určitě nepřesáhne 22.000,-. Pokud se Vám naše práce líbí, budeme rádi, když nás budete kontaktovat. Ukázky zde: https://drive.google.com/folderview?i... J7 Photography / J7 studio
Odpovědět
tyjo. 33 tisíc tj šílený. Ale to v tom určitě máš tak 3 ty kameramany ne? Jinak já viděla nabídky kolem 10-15 a i to mi přišlo moc. Ale je to o prioritách. Pokud to hodně chcete a žádné jiné se vám nelíbí, tak si to kupte a oželte prostě něco jiného aby se peníze vyrovnali.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte na naše práce, i volné termíny se ještě najdou.
Odpovědět
Profilova fotka
@vendulalula Oni za to opravdu stojí :-) Zrovna minulou sobotu jsem s nimi pracovala v teamu a jsou fakt bezkonkurenční. Jak přístupem, tak koncovou prací. Pak ještě doporučuji Honzu Stibůrka, také výborný, ale cenově nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem jednou mluvila s kameramanem ČT1 a vtipně jsem nadhodila, jestli by mi nenatočil svatbu :-D poslal mě do háje (velmi milej a vtipnej týpek), tak jsem se ho alespoň zeptala, kolik by stálo celodenní filmování a kolik by si řekl sám, pokud by svatbu točil a řikal, že 15 tisíc je adekvátní cena, ale že pokud by jsi někdo řekl 30, že mám zdrhat, že to je prostě příšerně drahý, ať už by to bylo jakýkoli. Jinak my jsme si zamluvili pana Májka, je i tady na beremku, tak se mrkni, má strašně krásný videa
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@armassy televízni kameramani sú klasickí svadobní záznamári, to znamená niekam sa postaví s kamerou na pleci a točí. V podstate platíte len za prenájom techniky (väčšinou ani nie jeho vlastnej) a nejaké tie hodiny na svadbe a v strižni. Tvorivý kameraman pracuje podobným spôsobom ako fotograf, hľadá si zábery, behá za nimi, používa rôzne technické vychytávky, sníma na viac kamier, už na svadbe odpracuje 5x viac ako ten klasický televízny kameraman a v strižni strávi na plný úväzok od rána do tmy aspoň týždeň. To sú potom tie waau videá. Je na každom čo si vyberie, ale profesionálne moderné video sa za 15000 robiť nedá ani to nikto robiť nebude :)
Odpovědět
Článek se načítá
Také mám svatební video za 30 tisíc, bohužel opravdu kvalitní videa se tak pohybují. Oslovila jsem celkem 4 kameramany a všechny nabídky se pohybovaly 30-35 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky,myslím si,že profi kameraman a fotograf je věc,na které se šetřit nedá. Je to krásná vzpomínka, kterou si budete pouštět celý život.Uvědomte si, že tohle jediné vám ze svatby zbyde.Šaty vrátíte,jídlo sníte a pití vypijete..video a foto vám jediné zůstane. Zkuste se podívat na videa od Forpix a srovnat je s nějakým levným "profi" kameramanem.Celé zpracování a záběry z dronu nemají konkurenci. Jak píšou na svých stránkách "dělají to opravdu jinak". Takže pokud se rozhodujete vendulalula a chcete mít krásnou vzpomínku,tak za mě jedině Forpix.
Odpovědět
Klidně se podívejte na naše video od Forpix http://www.forpix.cz/cs/detail/svateb...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já teda nevím... Ale Forpix je pro nás drahý. Ne, že by to jako nešlo, ale spíš nám to připadá až zbytečné. I my jsme ho musely bohužel odmítnout, a to nám dal 20% slevu. Nakonec budeme mít nejspíš od Zachyťto. Jsou skvělí a skvělí. ❤️ Na webu mají krásná videa a kamarádka Adéla s nimi byla v červnu moc spokojená. A její video je povedené za 8.000, viz: https://youtu.be/Ass3Q1LWtQ0
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba zrovna to, jak tam nechávají to mluvení se mi vůbec nelíbí. :-) Je to na každém. Ať se Vám to vyvede, holky. :-)
Odpovědět
Jo tak to je na vkusu,mě se to právě líbí strašně,zachytí tu atmosféru toho okamžiku👍🏻 a hlavně je to všechno na domluvě, měli jsme předtím schůzku a ptal se nás na spoustu věcí,snažil se nás poznat a hlavně ho zajímala naše představa..
Odpovědět
Profilova fotka
@martinasamara A tak to má být. ☺️
Odpovědět
Profilova fotka
Forpix mají video opravdu originální, ale za to si velice připlatíte. Já nabízím celodenní video za zaváděcí cenu pouze 8000 Kč, ale jsem si jistý že by jste s tím byli stejně spokojeny. Prosím podívejte se na moje nejnovější video z poslední svatby. Určitě vám pomůže s rozhodováním :) https://vimeo.com/user19042532
Odpovědět
Profilova fotka
Někdo nabízí kvalitu a někdo jen láká na nízkou cenu. Vaše videa se nedají s Forpix srovnávat. Je v tom veliký rozdíl. Pro mne je ta jejich částka také velmi vysoká, ale myslím že kolem 13-15 tis se už dají sehnat docela slušní kameramani.
Odpovědět
Tak a to je přesně ta klasika za 8000.- nezlobte se,ale po první minutě jsem se nudila..prostě se to nedá srovnávat s Forpix a to jsem laik...můj názor..sorry
Odpovědět
Profilova fotka
@martinasamara každý má svůj názor, na to nepotřebujete být profesionál :-) Někdo má radši pomalejší a romantická videa a někdo radši akční s krátkými záběry nasázené jeden za druhým. Vypadá to že oni mají kameramany dva, také proto tak vysoká cena.
Odpovědět
Fíha, tak 33 tisíc mi přijde opravdu hodně, i když dělají pěkná videa. Kameraman a fotograf je opravdu něco, na čem bych nešetřila ani já. Ale skvělé video se dá určitě pořídit i za půlku..
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky za odpovědi i za nabídky od pánů kameramanů. Nakonec jsme se přeci jen rozhodli pro forpix :-) :-) Když jsem poptávala ostatní kameramany na podobné úrovni, tak cena byla podobná. Rozsekli jsme to až když jsme si od všech vyžádali na ukázku také delší film (ten byl v ceně). No, a bylo rozhodnuto :-D Jestli jsem dosud byla oddělaná z jejich klipů, tak teď jsme oba 30 minut seděli a nedutali :-D :-D Teď už i Milan (snoubenec) souhlasil :-) Je to hodně pěnez, já to vím, ale dáváme do celých příprav tolik energie, že bych to chtěla mít také takhle kvalitně natočené. Neuvěřitelně se těším, až budu rodině pouštěť náš film a oni budou čučet jako jsme teď čučeli my :-D :-D Určitě potom pošlu také naše video jestli budete chtít (až 2017). Doporučuji vám vidět také ty delší filmy. Z mé zkušenosti firmy zveřejňují jen ty krátké klipy a ty delší už jsou potom často hrozné .. nebo delší film nechcete a výběr je hned snazší.
Odpovědět
Super volba,nebudete litovat😉😉
Odpovědět
Profilova fotka
@vendulalula přesně tak, video máte napořád a alespon nemusite nyné přemýšlet o tom že kdyby to tocil nekdo jiny Fotpix by to udelal lip. Proste srdcovka:) At se svatba vyvede:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@vendulalula také máme forpix a těšíme těšíme :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?