Svatební video - co to obnáší? Co vše tam máte?

Profilova fotka
Holky, mám profesionálního kameramana, který ale svatby normálně netočí a ptal se mě, jak si to představuju. Jak prosím svatební video asi dlouho trvá a co tam všechno máte? Viděla jsem jen svatební videoklipy a ty se mi moc líbí, ale na videu toho určitě bude víc :-) Nikde jsem nic podobného v diskuzi nenašla. Děkuju moc :-)
Odpovědět
Nám točil svatební kameraman 4 hodiny a vzniknul z toho cca 25 minutový záznam a 3,5 minutový klip. Točil místo obřadu, samotný obřad, gratulace, focení, restauraci a ještě stačil kousíček hostiny s přípitkem ;-) ale dopředu nás žádal o to, abychom mu řekli, v jakém duchu má točit (reportáž, romantika, akční film apod. :-) ) a taky jestli nemáme nějakou oblíbenou hudbu, kterou bysme tam chtěli dát.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme video z celého dne ;) Kameraman přišel už v 8 hodin k našim, když jsem přijela z účesu, už točil můj příchod (tím to začíná ;D), pak různé záběry na to,jak přijíždí hosté, líčení, oblékání a poslední úpravy se svědkyní, příjezd ženicha, celý obřad a hostina až do 6 hodin (různé záběry, hry,...). Celé video má asi 2,5 hodiny (z toho 3/4 hodiny je obřad)....Je to úžasná památka, za 2 měsíce jsem to viděla už asi 8x a vždycky mám slzičky v očích ;) Prostě celý den přesně tak, jak byl ;) Do toho samozřejmě písničky a máme svatební videoklip formou procházky po zámeckém dvoře ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám točil kameraman jen místo obřadu, příjezd a příchod na obřad (sestříhané), obřad a gratulace (komplet, celý proslov, všichni gratulanti..), odchod z obřadu. Ani nevím, jak dlouho to celé video trvá :-D , cca půl hodinky, možná o něco víc, klip nemáme, nějak mě to neoslovilo a nechtěli jsme s tím zdržovat po obřadu. Video jsem chtěla vlastně jen kvůli tomu, abych si mohla znovu poslechnout projev oddávajícího a prohlídnout si, jak se všichni tvářili :-D nakonec se mi líbí tolik, že jsem ho viděla už asi 4x ;-) výběr hudby a zpracování jsme nechali na kameramanovi a super
Odpovědět
ahoj, naše video trvá asi hodinu a deset minut, začíná to fotkama z dětství (každý 5 fotek) a potom 5 společných fotek, poslední je oznámení. potom je záběr na naší příjezdovou cestu a dům, pak ranní přípravy nevěsty a ženicha, nejdřív každý zvlášť a pak se to prolíná, potom vykupování nevěsty, poděkování rodičům a pár záběrů svatebčanů před odjezdem na obřad. potom je příjezd na zámek a celý obřad a gratulace. pak je ve videu focení skupinek, to vypadá moc hezky, jak se ty skupinky shromáždí, na chvilku strnou a pak se zase rozejdou :-) potom je zátah, příjezd na hostinu, rozbíjení talíře, přípitek, krmení polévkou - různě sestříhané. pak je celý první tanec novomanželů. nakonec pár záběrů z večerní volné zábavy :-) a na závěr videa je bonus - třeba záběr na mě v županu, potom střih a ten samý záběr na stejném místě jen už celá ve svatebním, nebo náš první polibek atd. s různými efekty. a celé video končí záběrem na nás jak jdeme po příjezdové cestě na zámek, držíme se za ruce a těsně před kamerou ruce rozpojíme :-) k tomu krásná hudba - prostě romantika :-D hudbu jsme s kameramankou řešily dopředu, nakonec jsme se dohodly, že jí dáme dvacet našich oblíbených písniček a ona z nich vybere podle konkrétní situace a výsledek ke super :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?