Svatební video 6.6.2015 - Holešov ? Za nabídky předem děkuji

chtěla bych zkrácenou verzi celého dne - především předání novomanželů u rodičů, obřad ... spíše než dlouhé zpomalené zamilované pohledy, děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám točil pan Kotačka z Hluku. Video máme hodně dlouhé /tak jsem to chtěla/ a jsem s ním domluvená na kratší verzi až nebude mít co dělat. myslím že by s tím nemusel mít problém. pokud chcete dodám číslo.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer Koukněte prosím na náš web, kde naleznete veškeré informace, ukázky prací, ceník, nebo také reference našich zákazníků. Pokud se Vám naše práce bude líbit, budeme rádi za Váš kontakt. Holešov máme kousíček a dost často v té lokalitě točíme . Při uzavření objednávky do konce roku garantujeme letošní ceny. Hezký večer Petr Měrka
Odpovědět
Profilova fotka
@irenkka Dobrý večer, dovolím si nabídnout i naše služby, více informací naleznete v odkaze pod tímto textem. Budeme se těšit na případné setkání. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, rovněž vám rádi nabídneme naše služby. Podívejte se na náš web a v případě zájmu nás kontaktujte. Na kratší verzi se můžeme samozřejmě domluvit. Při celodenním natáčení, kde se koná obřad na úřadě (zámku) vychází sestřih z celého dne na cca 30 min. Při obřadě v kostele je tento sestřih pak delší. Nebo je možné udělat jen krátký klip, vše záleží na domluvě. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, velmi rádi Vám svatební video natočíme :-) . Jsme z Olomouce a do Holešova je to kousek. Více ve Vaší poště ;-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?