Svatební místo Nymbursko

Ahoj holky, hledáme místo na svatbu. Mělo by to byt něco , kde je možné mít obřad i oslavu na jednom místě. Bude nás cca 50 a některé hosty tam budeme muset ubytovat. Ideální by bylo místo, které si můžeme pronajmout a vše udělat sami, včetně jídla, hudby apod. Ideálně nějaký statek či mlýn v okolní přírodou. Máte nějaký tip?
Odpovědět
Nenašlo by se něco v oblasti Hradišťko-Kersko? Hezky vypadá i Piano ranch Čejetičky (u MB), Bučický mlýn, biofarma Košík. Zkušenost nemám s žádným z těchto míst (jaká je domluva, zda je možné tam uspořádat svatbu a navíc ještě ve vlastní režii, jaká je kapacita místa,...), jsou to místa, která jsem slyšela od známých (tam se dobře najedli, tam bylo krásné venkovní prostředí, atd.). Třeba to i tak pomůže. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my známe místa kde je vše na jednom místě, ale jídlo a pití zajištují sami. hotel Ostrov Nymburk hotel Lony Kozovazy penzion Polabí Přerov nad Labem restaurace Na růžku Přerov nad Labem Lovecký hotel Jívák restaurace na Hřišti Kochánky S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?