Svatební fotograf a zároveň kameraman

Profilova fotka
Doporučte mi nějakého za rozumnou cenu,prosím Vás? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, velmi rád bych Vám poradil tyto profese oddělit. Pokud někdo skvěle točí, nemůže zároveň skvěle fotit. Ušetřené peníze Vás pak budou stát stres a smutek při špatném výsledku. Dobrý fotograf rozumí zachycení statického obrazu, dobrý kameraman staví děj. Správné video ze svatby by mělo být příběhem, který si můžete kdykoliv pustit jako příjemnou připomínku, a to o průměrné délce 30 minut, což jsou minimálně 4 hodiny natočeného materiálu. Skvělým svatebním fotografem je určitě Kamil Jursa z Brna, případně Martin Kopáček z Brna. Ceny jsou velmi příznivé a přístup přátelský.
Odpovědět
Jak by to ten fotograf stíhal ? Neumím si představit jak se fotí a zároveň i točí třeba nasazení prstýnků nebo polibek. Fotograf a kameraman jsou dvě různé na sobě nezávislé profese ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my zvládneme foto i video, ale né v jednom:) Více na našem webu. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Umím se představit, že někdo umí obojí, pár takových lidí tady je, ale rozhodně nejde stihnout obojí zároveň v jednom člověku, pokud by vám to někdo nabídl, hodně bych se obával výsledku.
Odpovědět
Doporucuji Malovany obrazek - skupinka fajn lidi, kteri jak toci, tak foti... samozrejme ne jeden clovek v jednom :D to nema sanci stihnout.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?