Svatba 2016 - kameraman okres NOVÝ JIČÍN?

Ahoj děvčata, v příštím roce plánujeme svatbu, akorát nevíme, kde sehnat kameramana? Prosím tipy, zkušenosti :-) Děkuji moc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě tady :-) V našem kraji pracuje myslím @yourlifevideo - snad jsem napsala odkaz správně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se mrknout na náš web a v případě zájmu nás kontaktujte. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Rád Vás uvítám na našich stránkách, kde najdete veškeré informace, ceník, ukázky prací a nebo také třeba reference našich zákazníků. V případě zájmu mě kdykoli kontaktujte. Hezký den Petr Měrka
Odpovědět
Profilova fotka
@bajba Dobrý den, v roce 2016 Vám mohu svatební video natočit. Mám profesionální techniku, díky které natočím krásné video z Vašeho obřadu. Podívejte se na mou tvorbu. Přeji krásné letní dny.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , pokud Vás zaujme styl mé práce svatebního videozáznamu, jsem k dispozici. Rád Vás uvítám v galerii na svých stránkách. S pozdravem René :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bajba Zdravím, jsem z Frýdku-Místku, mrkněte na můj profil, kdyžtak mne kontaktujte.. Hodně štěstí, Kamil :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, jsem z Karviné rád Vám nabídnu mé služby kameramana na svatbě. Navštivte prosím můj web kde naleznete základní info, ukázky i ceny. :-) Hezký den Tomáš Válek
Odpovědět
Profilova fotka
@bajba Dobrý den, taky bych Vám doporučil Tomáše Valka ze Svatebního HDV studia. Je z Karviné, ale jezdí nejen po celém Moravskoslezském kraji, ale i po celé ČR. Otázkou je, jestli má ještě volno. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Na našich webovkách máme mnoho ukázek sestřihů svatebního dne. Když se Vám bude práce líbit, neváhejte zavolat, napsat mail :) Krásný den :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bajba Dobrý večer, jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. Mimochodem, můžeme natáčet i ve více lidech a použít techniku, kterou jeden člověk nedokáže obsloužit (například záběry z více úhlů, kamerový jeřáb, apod.). Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Podívejte se na náš web :) Když Vás zaujmeme, ozvěte se :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bajba Dobrý den, nejsme úplně z daleka, mnohdy v okrese Nový Jičín natáčíme. Třeba by Vás naše práce oslovila. Více informací naleznete v odkaze pod tímto textem. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den pokud se vám naše práce líbí tak se klidně ozvěte. Jezdíme po celý republice. Natáčíme i fotíme. Cenu máme také zajímavou ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?