Švadlenka Stará Boleslav a okolí + fotograf pro Orlickoústecko

Ahoj holky, sháním švadlenku na úpravu svatebních šatů za dobrou cenu. Pracuji ve Staré Boleslavi a bydlím u Černého mostu, takže nějaké to okolí. Zároveň hledám fotografa/kameramana na svatbu, která se bude konat v Chocni v okresu Ústí nad Orlicí. Máte nějaké kontakty nebo nějaká doporučení? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi do Chocně přijedem. Děláme foto i video. Posílám zprávu. S pozdravem Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, s @malinaphoto jezdíme po celé republice a u Orliček to milujem, rádi přijedeme a nafotíme natočíme 8-) ještě kdyžtak prosím upřesněte termín ;-) všechno info máme na profilech a na stránkách. budeme se moc těšit, Petr & Víťa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud bych měl volný termín, tak rád přijedu na Vaši svatbu. Šikovného kameramana mám také. Více z mojí práce najdete na našem FB a webu, kde jsou také potřebné informace a cenové balíčky. Pokud by Vás moje práce zaujala, ozvěte se pro přesnější cenovou kalkulaci. Filip M.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád natočím Vaší svatbu. Na profilu se můžete podívat na mou tvorbu. V případě zájmu mě kontaktuje pro bližší info. Honza S.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, svatební den fotíme tak, abyste nedostali jen směs fotografií, ale aby to byl vybraný příběh z vašeho krásného dne. Více informací najdete na našem profilu a webových stránkách a pokud se domluvíme, naše představy sladíme na předsvatební schůzce, kde najdeme i volný termín na předsvatební focení, které je v ceně. Monika & Tomáš - foto a scrapbook
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?