Sháníme kameramana na termín svatby 25.08.2012, Ostrava

Ahoj, Nevíte někdo o kameramanovi na tento den? Bohužel zatím nikoho nemáme a čas se krátí. Případně napište nějaký tip, děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Videostudio Milan Ševčík
Odpovědět
Dobrý den, zastupuji studio Moravia Films. V daném termínu máme volno. Ukázka a další informace na našich stránkách. Neváhejte nás kontaktovat, budeme se těšit. Pěkný den Bc. Martin Fencl
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve FULL HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR a ceny máme přijatelné, mohu také zajistit za dobré peníze i fotografa a na větší vzdálenosti jezdíme jedním autem. Prosím koukněte na naše ukázky a informace na našem webu. Pokud budete mít zájem, prosím kontaktujte Nás co nejdříve, data se rychle plní ! s pozdravem Mirosav Bajer, Videotvorba BAJER Pardubice PS: Váš datum máme zatím volný!
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, jsme z Brna a kamkoliv se za vámi vypravíme. Tento termín máme zatím volný:-) Budeme moc rádi, když nás budete kontaktovat ohledně. Podívejte se na naši prezentaci na webu. Děkujeme a budeme se těšit, The Moments :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud stále hledáte svého kameramana, rád Vám nabídnu svoje služby. Tvoříme dynamická videa. Skvělý poměr ceny a kvality. Ukázka práce zde na profilu nebo na webu. Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?