Sháníme kameramana na svatbu 21.6.2014 - Pastviny

Profilova fotka
Dobry den, shanime kameramana na svatbu 21.6.2014. Pastvinska prehrada. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@migguell Dobrý den, Váš termín zatím nemáme obsazen, pokud by Vás zaujala naše práce, těšíme se na případné setkání. Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@migguell Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Taktéž si dovolím nabídnout své služby. Váš termín máme jako jediný v červnu volný. Navštivte prosím náš web, kde naleznete veškeré informace, nebo také reference našich zákazníků. Jezdíme všude, kde nás zákazníci chtějí. Hezký den Petr Měrka
Odpovědět
Profilova fotka
@migguell Dobrý den, 21.6.2014 mám volno, pokud se Vám líbí moje práce, určitě se domluvíme. Kontakt a ukázky najdete na mém profilu nebo www stránkách. Hezký den, Petr Pobořil
Odpovědět
@migguell Mám velmi dobré zkušenosti s HD studiem z Hradce Králové. Nejsou drazí a na svém kontě mají nesčetně i komerčních videí. (točili i svatbu Miss Lutovské)
Odpovědět
já zase můžu doporučit kluky z Videaprotebe...z mého svatebního dne vykouzlili nádhernou vzpomínku a spolupráce s nimi byla opravdu perfektní....to vše za super cenu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vsem moc dekuji za ochotu, vztricnost i napady !! Vybrali jsme . Michal :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?