Sháním svatebního kameramana na 27.6. 2015.

Zajímá mne také cena. Prosím nabídněte. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@babloo Dobrý večer. Poslal jsem Vám zprávu s nabídkou. Zdraví Jirka Májek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, nabídku jsem Vám poslal do zprávy. Přeji hezký večer. S pozdravem Vladimír Dvořák.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, určitě se podívejte na můj web, kde naleznete ukázky i ceník. Tento termín mám volný a ráda Vám svatbu natočím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne. Také Vám můžeme udělat i Vámi zpívané hudební svatební klipy ve kterých si zahrají a zazpívají novomanželé, včetně svatebních hostů. Vše je na domluvě. Celý takto upravený záznam Vám předáme v originálním svatebním obale. DVD má i menu kapitoly. Mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem. Ceny máme přijatelné pro každého. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ceník podle délky natáčení Vaší svatby a výsledku (dlouhé video + klip nebo jen klip...) je včetně ukázek veřejně přístupný na mém webu:
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zatím mám termín volný. Mám velmi zajímavé ceny, kvalitu můžete posoudit v mém profilu, kde mám ukazku videa. Nabídku posílám do soukromé zprávy. Přeju vám hezký den Vlasta Jáchim
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?