Sháním kameramana na svatbu 3.8., Mělník - Praha

Sháním dobrého kameramana na moji svatbu za příznivou cenu. Svatba bude u Mělníka, poté přejezd do Prahy. Nemáte s někým šikovným zkušenosti? Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám nabídnul své služby. Jsem z Prahy, tudíž do Mělníka nabízím dopravu zdarma! Ukázky najdete na mých stránkách. Přeji krásný den a vydařenou svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme svatební videa po celé ČR za rozumnou cenu. Natáčíme profesionálníma kamerama ve full hd kvalitě 16:9 a děláme svatební videoklip do každého videa. koukněte na naše webové stránky pro více informací. Jinak Pokud nemáte fotografa, mohu též zajistit a přijedeme jedním autem. S pozdravem Bajer Miroslav
Odpovědět
Profilova fotka
... dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky .... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud ještě nejste rozhodnuti pro kameramana, můžete se podívat se na náš profil a ukázky - a rozhodnout se až potom .. Vámi poptávaný termín je u nás zatím volný.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud stále hledáte svého kameramana, rád Vám nabídnu svoje služby. Tvoříme dynamická videa. Skvělý poměr ceny a kvality. Ukázka práce zde na profilu nebo na webu. Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?