SHÁNÍM KAMERAMANA NA 4.4.!!!!!

Profilova fotka
Potřebovala bych natočit přípravy, svatební obřad a je pár záběrů z hostiny. Cca 5 hodin natáčení. JE TU ALE JEDEN PROBLÉM! Můžu zaplatit až den po svatbě! Kamarád mi na poslední chvíli odřekl natáčení mé svatby a jelikož s tím teprve začíná, tak jsme mu nic nemuseli platit. Kvůli tomu jsme si nedali na tuto situaci peníze na stranu. Vždycky jsem si ale přála mít krásné video ze svatby a neumím si představit, že bych to video neměla. Je tu někdo, kdo by byl tak milionový a ochotný, aby s penězi počkal do druhého dne?
Odpovědět
Profilova fotka
@terezajav Hezký den, rádi Vám svatbu natočíme. :-) Platba oproti faktuře je u nás samozřejmostí až po dodání námi zpracovaného videa, před svatbou účtujeme pouze malou zálohu. A Mníšek máme za humny... :-) Konkrétní cenovou nabídku se všemi informacemi zasílám do interní zprávy a přeji pohodový zbytek příprav... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zkus se s kameramanem domluvit na poslání přes dobírku. To je bezpečná cesta pro obě strany. Posprocessing nějakou tu dobu trvá, jednou jsem stříhala hudební klip a i když jsem to nedělala sama, trvalo to přes 3 týdny... S tím, že ti to pošle třeba měsíc po svatbě, kdy už budete při financích.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Svatbu Vám mohu natočit. Vice na webu pod příspěvkem. Hezký den přeji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku jsem Vám poslal do interní zprávy. Přeji hezký den. Vladimír Dvořák
Odpovědět
Profilova fotka
Za me jedine Tomáš Trávník. Platilo se až po dodání videa. Cena velmi příznivá a video dokonalé.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, pro jeho rezervaci je potřeba poslat 1000,- Kč na můj učet. Doplatek po odsouhlasení výsledného videa a v případě 5 hodinového natáčení svatby na Praze-západ je 6000,- Kč. V ceně je výroba klipu + všechny záznamy na USB. Ukázky a kompletní ceník na:
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín máme zatím bez rezervace a rádi Vám ohledně platby vyjdeme vstříc. Tvoříme moderní dynamická svatební videa. Specializujeme se na krátké aktraktivní klipy včetně delších sestřihů. Více než řeči napoví naše ukázka doposavaní práce na webových stránkách nebo zde pod kartou. Pro více informací nás prosím kontaktujte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný. Ne mém webu naleznete ceník i ukázky. Ráda Vám zodpovím další otázky. S pozdravem Miroslava
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?