Program na vytvoření videa s fotek

Dobrý den, prosím vás, mohl by mi někdo poradit nějaký program (nejlépe ke stáhnutí zdarma), kde bych mohla udělat z fotek video s hudbou? Moc vám všem děkuji za rady, já se v tom moc nevyznám:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, úplně ideální je Adobe Premiere, ale ten zdrarma není. Pokud máte ale nějakého kamaráda grafika nebo kameramana, tak ho určitě bude mít. Je naprosto jednoduchý a logický, je tam časová osa na video a na audio, knihovna, kam si fotky nahrajete a pak jen přetahujete do časové osy, opravdu úžasný program. Programy zdarma budou z řady linuxových programů, teoreticky většina, která stříhá video. U linuxových programů je ale nevýhodou značná složitost v ovládání a časté pády. Vím to, protože v linuxovém programu videa stříhám, jmenuje se (ten kterým stříhám) Avidemux a stokrát mi už spadl těsně před závěrem (nejlépe ve chvíli, kdy jsem zapomněla uložit) Audio tam ale vložit nejde. Jinak můžete takovou prezentaci vytvořit i v Powerpointu, není to teda ideální, protože se tam hůř nastavuje, aby se fotky měnily v rytmu, ale dá se to zkousnout. Powerpoint samozřejmě zdarma není, ale má ho doma skoro každý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že by to mohlo jít zvládnut v Microsoft Movie Maker (býval ve Windows), případně bych zkusil něco online: http://www.kizoa.com/ apod. (prostě do Googlu zadat "slideshow maker" a zkoušet...). Taky používám Premiere, ale je složitější na ovládání (alespoň ze začátku, takže jestli v něm neděláte, je asi lepší to někomu přenechat).
Odpovědět
Profilova fotka
A co takhle studio Pinnacle? Je to velmi jednoduchý program pro video nadšence, který Vám pro základní práci úplně postačí. Sám používám Premiere, ale v Pinnacle jsem kdysi začínal.
Odpovědět
Profilova fotka
Nedávno jsem si zkoušel něco vytvořit, protože na stránky se nám už nevejdou další ukázky, nebo by to bylo nepřehledné, a napadlo mne udělat si videa z fotek a nových ukázek pro kanál YouTube. K tomuto účelu je určen právě zmíněný Movie Marker. Lze osadit titulky, efekty změn fotek, texty, názvy, nahrát svoji hudbu atd. a po nějaké hodince zkoušení se zadařilo přijít na postup. Posílám odkaz pro stažení, navíc je i česky. http://windows.microsoft.com/cs-cz/wi...
Odpovědět
Profilova fotka
Windows Live Movie Maker -jednoduchý a zdarma (součást ms Windows) :-)
Odpovědět
Zkus Stupeflix - ten nemusíš ani stahovat ani konvertovat video, stačí to tam naházet on-line a pak stáhnout. https://studio.stupeflix.com/en/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?