Potřebuji se rozhodnout který kameraman je lepší Jan Syrový x Jirka Dvořák

Holky moc Vás prosím o Vaše názory a zkušenosti. Mám dva kameramany. Honza Syrový nebo Jirka Dvořák. Oba cenově na stejno možná Honza trochu více. Výhody Jirky je , že je 30 km od nás. A byl takovej víc zapálenější a příjemnější... Ale samozřejmě mi půjde hlavně o kvalitu. Prosím o rady , děkuju moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Více citové videa má ten Jirka :o). Takže i kvalitnější :o). Ono u těch svatebních věcí je více než dokonalá technika důležitý cit pro takové věci. I příjemnost je důležitá, tento člověk s Vámi bude v nejkrásnější den Vašeho života. Právě proto by s Vámi měl být někdo, kdo je Vám sympatický :-) .
Odpovědět
dekuju
Odpovědět
Nám točil Honza Syrový s pomocníkem Honzou (v létě 2014 v Brně) a rozhodně bych neměnila!! Strašně šikovný, ochotný a pořád něco vymýšlel. Kupříkladu aby měl dostatek materiálu a video bylo záživné, tak s námi lítal v pátek do noci den před svatbou ve starým pivovaru.... Takže já dávám palec nahoru Honzovi... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já dlouho sleduju práce Jana Syrového a není snad ještě video, které by se mi od něj nelíbilo. Myslím, že dělá skvělou práci :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?