Poradíte kameramana na svatbu? Olomouc

holky poradite kameramana? nejake odkazy na videa klidne i vase :-) budu jen rada a ceny prosim pokud vite ,, svatbu planujeme v olomouci
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@anomisisi Dobrý den, chcete-li originální a jedinečné svatební video, budu rád, když mě budete kontaktovat emailem nebo telefonicky. Pro rok 2014 jsem připravil nějaké novinky za příznivé ceny. Jsem z Valašského Meziříčí, ale natáčím po celé ČR i SR. Kontakty a ukázky najdete na mých www stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím že nevěsta bude mít už dávno po svatbě. Ten post je starý 2 roky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Pánové přečtěte si co napsal Jirka Májek. Než něco napíšu, tak si přečtu alespoň datum toho linku,zda je vůbec ještě aktuální. Tohle už je dávno mimo mísu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?