Písně pro svatebního kameramana, máte tipy?

Ahoj, kameraman po nás chce cca 5 písní, které potom budou v našem svatebním videu. Nemáte nějaké tipy na písničky o lásce, které by se daly použít? Moc mne toho nenapadá.. :) Děkuju za jakýkoli tip :)
Odpovědět
@luchub Určitě dostaneš spoustu tipů. :-) Za sebe bych dala třeba U2 - Beautiful Day; Rascal Flatts - Every Day; Taylor Swift - Love Story; Gabrielle - Sometimes (z filmu Láska nebeská); Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All For Love.
Odpovědět
Profilova fotka
@luchub Dobrý den, Do videa si dejte muziku, která se líbí Vám dvěma a kterou rádi posloucháte.Není podmínkou, že ty skladby musí být o lásce. Prostě rádi posloucháte určitý žánr, a z tohoto žánru si vytipujte kapely, které se vám líbí. Každá kapela má své hity a méně slavné písničky. Loni jsem třeba dával do jednoho videa písničku od Nightwish- Walking In The Air. Někdo si může říct, jak taková písnička ve videu může být. Je to jednoduché. Snoubenci si ji vybrali. A na mě potom je, kam ji umístím tak aby se co nejvíc ztotožňovala s dějem. Já vždycky říkám zákazníkům, aby si vybírali z žánru který mají rádi. Já požaduji pět pomalých a pět rychlejších písniček. Nikdy ve videu nejsou všechny, ale mám o to větší výběr, protože ta skladba musí obsahem odpovídat ději a musí se líbit také mě, protože podle toho potom také třeba tvořím určitý klip. Doufám, že moje rada byla pro Vás užitečná. Zdraví Petr Měrka - P+Pvideostudio
Odpovědět
@antara Holki-ve snu se vdávám, Lucka Vondráčková-láska na sto let, Kerndlová-schody z nebe, ještě, že tě lásko mám, jediná,Bryan Adams everything I do , Pretty Woman-třeba na přípravy-když se načančám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luchub Dobrý den. Do videa vybírejte písničky takové, jaké se Vám líbí. Buďte originální. Věřte, že písnička kterou slyšíte 3x denně v rádiu už několik let nemusí být nutně i ve Vašem svatebním videu. :-) Vyhněte se různým módním výstřelkům jako Šrouby a matice a především taneční hudbě. Hudba by měla korespondovat s náladou svatby a i střih se často odvíjí od jejího tempa. Každá svatba je úplně jiná, a tak je to i s písničkami které se pro ni hodí. U cizích písniček dávejte pozor především na to, o čem se v nich zpívá. Ty nejhezčí balady mívají dost často velmi smutné texty o rozchodu a podobně. Nevěsty které neumějí cizí jazyk to často nevědí. Doporučuji vybrat 10-15 oblíbených písniček. Kameraman jistě ocení, když bude mít větší výběr a tím i více prostoru. Přeji šťastnou ruku při výběru. Zdraví Jirka Májek
Odpovědět
@antara @video_majek Díky za odpovědi, dáme na Vaše rady a poskytneme kameramanovi ještě více písniček.. Jste raději, když jsou ty písně zpívané, nebo jen např.melodie?
Odpovědět
Profilova fotka
@luchub V některých pasážích kde je například řeč se hodí instrumentální melodie aby zpěv zbytečně neodváděl pozornost od řečníka. Jinde se zase hodí zpívané písničky. Vše záleží na stylu a zkušenostech Vašeho kameramana.
Odpovědět
@luchub Holki-ve snu se vdávám, Lucka Vondráčková-láska na sto let, Kerndlová-schody z nebe, ještě, že tě lásko mám, jediná,Bryan Adams everything I do , Pretty Woman-třeba na přípravy-když se načančám ;-)
Odpovědět
@luchub Já bych hlasovala pro písničky s textem, pokud pro vás něco ty slova znamenají nebo se hodí k situaci. Instrumentálky se ale ke svatebnímu videu taky určitě hodí. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?