Nějaký kameraman a fotograf na 8.6.2013? Český Krumlov

Profilova fotka
máme svatbu 8.6.2013 v českém krumlově, ale nemůžeme sehnat fotografa a kameramana za přijatelnou cenu, nevite někdo o někom?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, už jsem odpovídal na Váš dotaz v jiné rubrice, ale pro jistotu ještě jednou :-). Zkuste se podívat do rubriky Profesionálové - fotografové. Myslím, že je jich tam hodně a nemusí být jenom z místa konání svatby, určitě rádi přijedou. U nás také pořádáme hodně svatebních obřadů a fotografové přijíždějí z různých končin. Je ještě duben, tak si myslím, že určitě fotografa seženete. V Krumlově je výborný pan L. Sváček, ale asi to bude i otázka Vaší představy o ceně a její přijatelnosti. Ta je u každých snoubenců jiná, co je pro někoho přijatelné, je pro jiné zase už drahé. ....Hezký den. :-) Milan Kraus
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také nabídneme naše služby - a to dohromady - jak foto tak video. Podívejte se prosím na naše práce a budeme se těšit na spolupráci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný a profil máme zde na beremese. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR, také mohu zajistit profesionálního fotografa, můžeme přijet jedním autem, vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, jsme z Brna a kamkoliv se za vámi vypravíme. Budeme moc rádi, když nás budete kontaktovat. Váš termín máme zatím volný:-) Podívejte se na naši prezentaci na webu. Děkujeme a budeme se těšit, The Moments
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky..... :) jezdíme po celé ČR.....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud stále hledáte svého kameramana, rád Vám nabídnu svoje služby. Tvoříme dynamická videa. Skvělý poměr ceny a kvality. Ukázka práce zde na profilu nebo na webu. Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj prosim te sehnala jsi nekoho v Krumlove? Diky Jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?