Najde se šikovný kameraman na svatbu 28.6.2014 v Praze?

Prosim o tipy a doporuceni. Hledame videokameramana, ktery dokaze zachytit nejen snoubence, ale take celkovou atmosferu svatby vcetne emoci nejen nevesty a zenicha, ale take svatebcanu. Predem dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, působíme po celé ČR, svatební video natáčíme dokumentárním stylem, kterým se snažíme zachytit svatební den a posléze ho zpracovat převážně klipovou formou. Naše zpracované videoklipy i dokumenty můžete nalézt na našich webových stránkách. Pokud by se Vám líbila naše tvorba, těšíme se na setkání s Vámi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji příjemný den, doporučíme Vám Libora Svobodu. Dále doporučíme prolistovat nové vydání svatebního magazínu Marriage Gude na našich stránkách - tam je také mnoho kvalitních dodavatelů svatebních videí. Inspirativní čtení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja za sebe doporučuju forpix.cz :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky a ukázky, jezdíme po celé ČR ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také se dovolíme nabídnout :) Více na našich stránkách
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby, podívejte se na náš profil zde nebo na naše webové stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Samozřejmě předáme reference abyste mohla kontaktovat nevěsty a zeptat se na nás přímo. Děkuji Zdeněk Krejcar za AP FOTOSTUDIO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,také se nabízím
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také se hlásíme, termín zatím obsazen není. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi bychom vám nabídli naše služby. Společně s manželem Petrem Čočkem filmujeme většinou ve dvou, pro lepší zachycení daných okamžiků z různých úhlů pohledu. V případě zájmu se podívejte na náš facebook, kde jsou zveřejněna naše videa- svatební, předsvatební, těhotenská. Přeji pěkný den, Mirka Čočková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, chcete-li originální a jedinečné svatební video, budu rád, když mě budete kontaktovat emailem nebo telefonicky. Pro rok 2014 jsem připravil nějaké novinky za příznivé ceny. Jsem z Valašského Meziříčí, ale natáčím po celé ČR i SR. Kontakty a ukázky najdete na mých www stránkách (na "beremku" jsem se ještě nezabydlel ;-) )
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?