Mužete mi doporučit nějakého videokameramana?

Milé nevěsty mužute mi doporučit nějakého videokameramana ? :-) o kterém víte že budeme mít krásnou vzpomínku ?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky :-) jezdime po cele CR ....
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím slečno :-) i když nejsem nevěsta.. :-D rád ale doporučím svého kolegu kamaráda Renka, s kterým se perfektně spolupracuje, má spousty nápadů a točit svatby ho baví čím dál víc.. A zpětně od nevěst, který si ho vybraly, vím že jsou moc spokojený ! Mrkněte ke mě na web na stránku "Doporučuji.." Držím Vám palečky s výběrem a přeji hodně štěstí a lásky ;-) s pozdravem Jindřich
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Rád Vám také nabídnu své služby.Koukněte prosím na můj profil ,nebo na naše stránky, kde naleznete více informací a třeba také reference našich zákazníků. Hezký den Petr Měrka
Odpovědět
Ahoj, já doporučuji Petra Párala z wedingpictures. Natáčel nám celou svatbu a byli jsme naprosto spokojení. ;-) Komunikace vynikající. Máme krásný svatební klip: http://vimeo.com/68124469 Kdybys chtěla bližší informace, tak klidně napiš. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepšího z nejlepších můžeš mít v případě Leoše Brabce. To je to nejlepší, co jsem v oboru viděla. (www.primetimevideo.cz). Kamarádi měli Jirku Dvořáka (www.ivideos.cz) a taky jeho práce není špatná a byli nadmíru spokojeni.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@nowajda Tak za nás určitě Olda Čulík z A-film :-) Ani dneska bych nevolila nikoho jiného :-) na jeho práci se můžeš juknout tady: vimeo.com/channels/svatby Jinak témat o kameramanech je tady spousta, zkus projet historii diskuzního fóra ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nowajda Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR, také mohu zajistit profesionálního fotografa, můžeme přijet jedním autem, vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_84 a prosím nevíte jak Jiří Dvořák cca vyšel cenově? Moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vladka_t Záleželo na delce nataceni,bylo to od cca 9-15 tisíc. Ale smlouvala bych :))))
Odpovědět
Profilova fotka
@nowajda ahoj,nám točil p. Karabec ze Žatce, opravdu perfektní spolupráce, má plno nápadů a originální videa, pokud bys chtěla, zašlu do IP odkaz na youtube :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se vám líbí naše práce tak dejte vedet :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?