Mít na svatbě profesionálního kameramana? Váhám

Vaham nad problemem s rozpoctem a kameramanem. Mame si objednat profi kameramana a obetovat ty penize ci staci jen nekdo z rodiny,kdo uz treba trosku vi jak na to,ale nezabiva se tim pravidelne?
Odpovědět
Já prvně taky nechtěla kameru, ale potom jsem to pořádně zvážila a je fakt, že to za to stojí. Svatbu máš většinou 1 x v životě. A hosté se chtějí bavit a ne při tom kamerovat. Dále pak dá se vybrat kameraman za dobrý peníz. My máme fotografku za 5 a kameramana za 4. Jsou manželé a dobře sehraný pár.
Odpovědět
Vše je otázka peněz. My máme video od bratrance, a úplně nám to stačí. Nechtělo se nám "vyhodit" několik tisíc za kameramana. Ale je to na každém co si zvolí a kolik peněz je ochoten dát/nedát. Tak ať se rozhodnete dobře a nelitujete :)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli profikameramana a rozhodně nelituju. Video jsem viděla několikrát a pořád na něj ráda koukám :-) Resp. my nechtěli dlouhé video, takže máme spíš takový klip v délce asi 20 minut. je tam všechno důležité a zároveň to není nuda :-) My jsme na videu taky trochu šetřili, ti nejlepší stojí kolem 20 tis, my měli asi za 8 tis a jsem naprosto spokojená. Videa, co točil někdo z rodiny jsem viděla několikrát a podle mě se na to nedá většinou moc koukat. většinou je to dlouhé a nudné :-) To už musí mít člověk fakt cvik a oko, aby to bylo koukatelné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Profi kameramana určitě, v den svatby si stejně obřad nebudeš moc pamatovat,je to hezká vzpomínka.My máme fotografa za 7tis a kameramana taky,znají se a to je výhoda :-) záleží na každém,ale myslím,že kdo se rozhodne nemít kameru,bude litovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme video natočené od kamaráda a uplně stačí,záleží na každém a kolik chce za video nechat peněz.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem svatebni video nechtela. Ale moji rodice ho chteli a tak se na svatbe sesly 2-3 amaterske kamery a hlavne bratranec, ktery (coz jsem v te dobe nevedela) se tim zabyva a tvorbu(sestrih) videii vyucuje na umelecke skole. No proste tento bratranec dal dohromady zabery ze vsech amaterskych kamer a nastrihal nam z toho video z obradu a z odpolednich proslovu. Ja, kdyz jsem to poprve videla tak jsem ani nemohla verit tomu, ze je to poskladano z nekolika kamer ( od lidi kteri k sobe vubec nepatri). Bylo to perfektne sestrihano i zvuk z obradu tam sedi! Dnes jsem moc rada, ze takove video mame. Dnes jednoznacne hlasuju za video.
Odpovědět
Profilova fotka
Jednohlasně ano! Svatba je jednou za život a nedokážu si představit, že bych neměla svou svatbu na videu. Já nad tímto jsem ani nepřemýšlela. Jakmile jsme s přítelem určili datum svatby, hned jsem napsala kameramanovi a fotografce. Cenu sem psát nebudu, protože to sem nepatří, my za to budeme dávat velké peníze, ale vůbec toho nelitujeme.
Odpovědět
Myslím,že je to vhodné.U nás měl kameru partner a točil jeho kamarád.Bohužel se před kamerou ocitl můj strýc ,takže vlastně žádný záznam není,což je škoda.Myslím ,že profesionál by si dokázal ohlídat,aby nikdo před kamerou nebyl.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ano, alespoň na obřad a hostinu. My jsme to tak měli a jsem za to fakt ráda. Večer nám pak natáčel brácha a dodneška jsem to video neviděla, jestli teda vůbec nějaké je :-) pokud někoho z rodiny, tak abstinenta :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ano. Jak píší v předešlých příspěvcích, aspoň na obřad, oběd, focení a první tanec. My měli od cca 11hodin do 1700 za nějakých 6000. Původně jsem taky nechtěla, a jak jsem ráda, video je nakonec mnohem povedenější, než fotky. ještě jsem litovala, že tam nebyl na tombolu a jednu zvlášť vyvedenou hru :-D . Videoklip se všem líbil, dvd nám udělal v krásných dárkových obalech a byl to pěkný dárek pro rodiče. Jak píše zpevanda, dál večer natáčela mamka a dodnes jsme to video neviděli. Taky jsme chtěli jen někoho z rodiny, ale nikdo se toho ujmout nechtěl, i když v rodině a mezi kamarádama mají asi 5 kamer. Tak budeš mít jistotu, že vše důležité, bude zaznamenané :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mohu jen doporučit pro kamaramana profi, ale vybírat pečlivě. Já mohu doporučit toho našeho, klipy najdeš v mém svatebním albu. Na video se často dívám, kamarádka to má od kamaráda natočené a i když je to sestříhané je to dost hrozný... :-( Můžu potvrdit, že po svatbě vám toho moc nezbude... video je uplně něco jiného než fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít prof.kameramana určitě....ve finále prstýnky, fotky a to video je to jediné co ze svatby zůstane na památku, tak aby to bylo všechno tip ťop :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Přesně tak..jsem 100% pro kameramana..Sestra měla známého a stálo to za prd...rozhodli jsme se,že když jsme ušetřili za fotografa (sestřenka má foto.školu) tak přidáme na kamerama..a myslím,že jsme vybrali dobře a za rozumnou cenu..Ale chytřejší budu až po svatbě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?