Ma jeste volno nejaky kameraman na svatbu 13.6.???

Dobry den shanim kameramana na cely den na svatbu na 13.6. V Roznove p. R. Domluveny kameraman nereaguje na nase vyzvy a nevime co s nim je, proto shanime noveho. Prosim ozvete se...je to nalehave!!
Odpovědět
Profilova fotka
@vocluc Dobrý večer, napsal jsem Vám e-mail. Někdy se stane, že tvůrce není k zastižení, někteří jsou na dovolených nebo jsou velmi vytíženi. Neznám Váši domluvu detailně, ale třeba se to ještě napraví. S pozdravem Martin Lysek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, jak píše kolega Martin Lysek - může se to ještě vyřešit, ale v opačném případě ho a jeho služby Yourlifevideo mohu jen a jen doporučit! Pokud tedy sháníte alternativu tak neváhejte! S pozdravem Jiří Halák
Odpovědět
My máme tohoto: http://videohranice.cz/unnamed/obsaze...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín máme zatím bez rezervace. Tvoříme moderní dynamická svatební videa. Specializujeme se na krátké aktraktivní klipy včetně delších sestřihů. Více než řeči napoví naše ukázka doposavaní práce na webových stránkách nebo zde pod kartou. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já mám termín volný, takže pokud projevíte zájem, rád video udělám. Navíc mohu nabídnout přijatelnou cenu, S pozdravem Jáchim
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?