Lion studio. Máte s ním zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj všem chci poprosit všechny co mají zkušenosti z tímto studiem. Dneska jsem byla u pana Juráka a komplet kamera od 8-20,00. A focení tak do prvního tanečku.. A chce cca 18.000,-. Co vy na to? Budu ráda za včechny názory a rady díky Linda :-( ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
to spadla z lustru?
Odpovědět
Není to moc???
Odpovědět
Profilova fotka
Mne tedy ta cena neprijde tak priserna, ale prece jen je o neco vyssi, nez by byt musela. Delala jsem velmi podrobnou resersi foto-video v Praze a mame fotografa a kameru 11-19 hod za 11.000. A to je SLUSNA cena - tedy kdyz to porovnavam s profiky (cca 10 prazskych firem) a ne se strejckem-amaterskym kameramanem ci s nejakym "znamym", ktery buhvi, co doda. Podle me dostat se s celodennim PROFI videem pod 6.000 a s fotografem pod 4.000 je uzasny uspech a jestli mate takove kontakty v Praze, klidne je sem dejte a ten dotycny bude mit hromadu zakazek. Normalni je cca 15.000. Zalezi totiz, KOLIK doda fotek, FORMAT, CIM foti a toci, JAK to sestriha, jestli dela kazdou zakazku individualne, nebo to "seka, jak Bata cvicky". Takze, nelze srovnavat jen ceny a cas!!! Jo, a ceny od lonska docela stouply, takze pripocitejte k udajum z lonskych diskusi cca 20%.
Odpovědět
Profilova fotka
obo: prosím o kontakt na vašeho kameramana a fotografa díky moc Linda
Odpovědět
Profilova fotka
žijem v Praze už nějaký ten rok a jsem šťastná,že se bereme doma na moravě,kde foťák mě bude stát tak 1000 ale jen obřad a hodina v parku,kdyby to bylo na celý den tak si dere do 5 tis vč udělání alba atd. Nechci na celý den,protože všichni mají digitála bude spousta fotek a kameru bude mít taky pár hostů tak o tu se ani nestarám,máme raděj fotky ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, my budeme mit Lion studio, ale jen kameramana. Fotografa mame zvlast... Videla jsem spousty ukazek jinych firem. Ale nasla jsem hodne malo firem, kde je poradne slyset zvuk, kde jsou hezky videt jak nevesta tak zenich, nejsou videt zadne stiny pres tvare vcetne slunicka. Take jsem hledala levnejsi variantu. Ale nakonec jsem se rozhodla pro ne, protoze chceme mit video hezky s efekty, s prochazkou a uvodem :o) Zkousela jsem jeste jednu kameramanku na Kladne, ale ta uz nas termin volny nemela. Ta byla o neco levnejsi, a taky velice sikovna.
Odpovědět
my mame take Lion studio - primo p.Juraka a jeho pani. videla jsem fotky zname a mela od nich...jsou prekrasne, ta cena za to urcite stoji! je to na cely zivot. a doopravdy delaji KVALITNE!!! jen spocitejte neco mene kvalitnejsiho foto extra + video extra + kdyz nchate pridelat fotky, co dostanete na filmu ci digi zvlast a kdyz to sectete, tak se na tu cenu taky dostanete. videla jsem praci jinych a s nimi se to NEDA srovnat. video sumelo, zvuk ujizdel...foto mene kvalitni. myslime, ze ta investice za to stoji! Fialka
Odpovědět
Ja souhlasim. nechala jsem si poslat ukazky od jinych studii. U nekterych se kamera behem obradu ani nehla, a tak jsem nevestu nevidela, protoze nebyla videt pres slunicko. Oddavajici jsem neslysela, protoze nemel kvalitni mikrofon... Ale jinak mi ta agentura poslala horu papiru o tom, jak si mam vybrat profesionala. Pritom jejich prace o profesionalite nevypovidala. Pokud si praci Lion Studia nevidela, tak mrkni na jejich web, maji tam 2 ukazky ze svateb. Ta prvni je moc hezka... Ja si take radeji priplatim. Je to to jedine co mam pak krome vzpominek zustane. Video a fotky. Jinak, pokud vybiras fotografa nebo kameramana, tak si vzdy nech ukazat celou svatbu. Ne jen ukazky praci, protoze v nich je samozrejme jen to nejlepsi treba z tisice fotek... :-)
Odpovědět
Lion studio - kdyz si sjednas s nimi schuzku - ukazi ti vice ukazek, daji ti i vybrat...my tam byly 2hodiny! souhlasim se slunicko2. a mnohe si behem obradu neuvedomite, nevidite...jak nam rikal p.Jurak - vidite ci slysite to poprve az na videu ci foto. my mame vybrano!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moc Vám děkuji za odpovědi. Linda :-) ;-) :-D :-) ;-) :-D Teď mi přišla nabídka od Diorami a tam chtějí jen za focení 14.500,- tak teda fakt už nevím, ale myslím si že je asi opravdu firma Lion Studio nejlevnější. V jejich ceně je natáčení nevěsty když si jde vyzkoušet šaty pak přípravy atd. A dále pak natáčení a focení od 8,00 do 20,00. A myslím, že když bych se s nimi domluvila třeba, :-) že kamera nebo i focení od nich mi stačí třeba do 16,00 tak že ta cena bude nižší. Každopádně Vám moc děkuji a za další rady , zkušenosti budu velice vděčná. Děkuji Linda :-D :-)
Odpovědět
to s tim urcite pocitej, ze cena bude nizsi. my to mame na cely den! pa a neni zac. pri predlozeni katalogu - mas 5%slevu! vezmi jej s sebou! F.
Odpovědět
Ahoj Lindo, cena ude urcite levnejsi. protoze balicek pocitaji podle casu nataceni a pak podle strihu (jak dlouhe to video chces), dale pak podle poctu nosicu a tak :o) My tedy mame fotografa jineho, protoze fotografie se mi od nich zase tam moc nelibila. Ale videa maji opravdu nadherna :-D Vyuzilo je nekolik mych kamaradek, a maji moc pekna videa. Kdybys nekdy vazne videla ty hruzy co jsem dostala od jinych firem. Opravdu des! Jinak my mame taky kameramana na 12 hodin. Holky, ja ziju v zahranici, kde ten katalog sezenu? Ja chci taky slevu! :-D ]-(
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj. Obnovuji tutu diskuzi. Je tady ještě někdo se zkušenostmi s videem od Lion studio?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Ja jsem se take puvodne zajimala o Lion studio, ale nakonec jsem se rozhodla vyuzit sluzeb LTL studia z Prahy. S Lion studiem jsem byla pouze v telefonickem spojeni. Poprve mi rekli celkem prijatelnou cenu a pozdeji kdyz jsem se ptala znova, tak cena byla mnohem vetsi. Take nemaji radi aby si lide davali vlastni hudbu na podlozeni DVD, jelikoz oni pry vedi nejlepe co se hodi. Tomu bych i verila, ale ja si chci vybrat hudbu sama a to mi v LTL studiu umozni. V LTL studiu platim za 5 hodin foceni a nataceni 10500kc. V cene je 100 foto a 1 DVD v sirokouhlem formatu . Foti neomezene mnozstvi fotek v den D a vse co vyfoti daji na tvuj web ze ktereho si vyberes jake fotky chces udelat. Mam svadbu uz tento ctvrtek, tak mohu poreferovat o me spokojenosti s timto studiem pozdeji. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj, příspěvky tady jsou celkem starý, najde se někdo, kdo by měl aktuální informace o Lionstudiu nebo nějaké jiné firmě?
Odpovědět
priserkal: ... už druhý den místo pracovních povinností hledám fotografa, jako o život 8-). Ti co se mi líbili (p. Marhoul, p. Bursík, p.Pihan) už nemůžou a teď se rozhoduji mezi F.Koksteinem nebo právě Lion Studiem. Dělají na mě dojem profesionálů, kteří s tím mají zkušenosti a cenově to taky není žádná hrůza. Asi se rozhodnu na osobní schůzce.
Odpovědět
Profilova fotka
S panem Jurákem jsem měla osobní schůzku u něj doma (studio totiž nemají, video i fotky zpracovávají doma!) a moc nadšená jsem nebyla. Začal mi rozmlouvat fotografa, kterého mám zamluveného, vnucoval mi jeho fotky (které se mi teda moc nelíbí) ... Navíc mi říkal, že v lokalitě, ve které budeme mít svatbu, se musí stát na jednom místě a nesmí se pohybovat (přitom to není pravda, natáčel na jednu kameru, tak aby měl hlas oddávajícího pořád ve stejné rovině, nehnul se z místa!!!), svatbu tam už dělal a ukazoval mi video, ale bylo to tak jednotvárný ... Ani cena nebyla nijak příznivá. Takže Lion Studio má sice hezký webovky, ale to je podle mě asi všechno :-S .
Odpovědět
To:priserkal - Nemůžu s tebou souhlasit. Jsou bohužel lokality neboli lokalita, kde ti nedovolí se pohybovat tzn.přecházet mezi snoubenci a oddávajícím, což by rušilo obřad. Jedna taková lokalita je zrovna Křivoklát, kde je malý prostor. Byli jsme na svatbě mé sestry na tomto místě a měla jinou firmu než Lion studio a záběry byly pouze z jednoho místa, jelikož to tam opravdu nedovolují. Včera jsme byli ve firmě Lion studio, viděli jsme mnoho ukázek a video je naopak dynamické, má spád, vkusný střih a hudba. Shodou okolností jsme viděli i ukázku z Křivoklátu a když jsme to srovnali s firmou co to dělala mé sestře, tak je to nebe a dudy. Není to jak ty píšeš, že je to jednotvárné (ruku na srdce, obřady jsou všude jednotvárné, co by jsi tam chtěla vymýšlet), to co dokázal pan Jurák vykouzlit z tohoto místa a srovnala jsem to s videm od sestry z téhož místa, tak jsme museli usoudit, že je kouzelník. To, že někdo zpracovává video a fotografie doma je čistě jeho osobní věc a vůbec to dle mého názoru nesouvisí s kvalitou odvedené práce. Fotografie a video se nám líbíly a nikdo nám nic nevnucoval naopak pan Jurák se nám snažil vyjít vstříct a doporučoval, že každý by měl shlédnou ukázky více firem aby měl z čeho vybírat, čímž se vyhne sklamání. Bohužel my češi jsme dost pomlouvačný národ takže pokud nám někdo nevyhovuje, tak ho hned pomluvíme. No zavděčit se nedá každému. Romana
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
romij: Celkem by mě zajímalo, proč jsi byla u pana Juráka, když vlastně ještě nevíš, kdy se budeš vdávat =-) . Ale to je asi tvoje věc ... Na mě to u pana Juráka prostě působilo trochu jinak, a popravdě NESNÁŠÍM pomlouvání ostatních lidí, i kdyby byli sebehorší, není to profesionální! Nakonec máme zamluveného jiného kameramana, který nás bude natáčet o polovinu levněji a na dvě kamery. Jeho ukázky nás chytili víc za srdíčko, byli přesně takové, jaké jsme si představovali. Nemáme rádi kýč, který si většina budoucích manželů ve svých videech přeje mít. A navíc mi jeho osoba byla sympatická.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno pane Juráku, jsem ráda, že jste si můj příspěvek přečetl, protože diskuze je od slova diskutovat. Není nikde psáno, že se do diskuze mohou psát pouze pozitivní věci. Ba naopak, chci jenom ostatním nevěstám říci, jaký dojem dělala Vaš práce na mě. Na oplátku musím uznat, že se mnoha nevěstám Vaše práce naopak líbí, ale jak jsem již napsala v horním příspěvku, není to to, co hledáme my. A od toho pomlouvání byste měl opravdu upustit, protože tímto způsobem si znepřátelíte hodně lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Pane Juráku, to, že jste se ptal, zda už máme fotografa, plně chápu. Je to velmi důležitá informace pro Vás, jako kameramana a naopak. To, že jste mi nabídl Vaši paní jako fotografku, také chápu - byla to pouze nabídka. Ale to, když jste zjistil, koho jsme si jako fotografa vybrali, a začal je pomlouvat a znovu nabízet Vaše fotografie ... tak to mi přišlo dost ubohý :-| . Ale je dobře, že existuje tento server, a tak si tyto a jiné příspěvky může přečíst spousta lidí ... Sami si pak udělají obrázek o určitých firmách, nemyslíte?
Odpovědět
To priserkal: Nevím proč píšeš jízlivě a oprovrženě. Připadá mi to, že když s tebou někdo nesouhlasí, tak se snažíš toho dotyčného napadnout, očernit a pod. To, kdy mám datum své svatby jsem tady nepsala, to je pravda a myslím, že to nebylo předmětem zprávy. I já mám svůj datum, jinak by jsme u pana Juráka nebyli a nedívali se na ukázky. Jak jsem předtím psala, vše je věc vkusu a né každý má stejný, bohu dík. Píšeš, že většina manželů si přeje mít kýčovité věci, no já bych s tebou nesouhlasila, jsem naopak přesvědčena, že většina manželů nechce mít kyčovité věci a že je nemá ráda. Jak jsem psala, nejsme stejní, co člověk to jiný vkus, ale jsem přesvědčena, že určitě není hezké snižovat vkus každého jedince, vždyť například co pro tebe je kýčovité pro někoho je vkusné a co pro tebe je vkusné tak pro někoho je zase kýčovité. My také nemáme rádi kýčovité věci, a proto jsme se rozhodli využít služeb firmy Lion studia. Mimo videa a fotografií se nám líbil vstřícný přístup, korektní jednání a bylo by toho více.... Přeji ti ať tvá svatba ti vyjde, tak jak si sama přeješ a ať se ti daří v tvém manželství. Romana
Odpovědět
Profilova fotka
romij: Jsem ráda, že máme každý jiný vkus, protože by jinak nebyla žádná konkurence a tenhle server by pak neměl smysl ... Tak ať jsi spokojená jak s videem, fotkama, tak i v budoucím životě! A jestli se snažím někoho napadnout, nebo očernit ... myslím, že by to vypadalo trošku jinak. Já jenom říkám, co si myslím. Už se těším na to naše "kýčovité" video :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
teda...tady se to rozjelo.... ráda bych taky přihodila svůj názor.... přístup lionstudia se mi teda rozhodně nelíbí. Myslím že je věcí každé nevěsty vyjádřit svůj názor na jednotlivé fotografy, kameramany, cukrářky a pod. a jestliže se jí jejich přístup, nabízené produkty či jen dotyčná osoba nezamlouvá tak má právo to na této diskuzi vyjádřit, od toho tady ty diskuze jsou že? a proto nechápu proč se lionstudio okamžitě k takovýmto příspěvkům vyjadřuje a vyvrací je... jde jen o subjektivní názor jedné nevěsty, ale tímto přístupem lionstudio ukázalo že pravými profesionály nejsou a hnedle se čertí když se o nich někdo vyjádří ne nejlíp... je přece jasné že se nemůžou líbit každému že?
Odpovědět
Profilova fotka
Pane Juráku, myslím, že tato diskuze NENÍ firemní prezentací, nechápu tedy, proč v této diskuzi svou firmu bráníte. Nenašla jsem v žádném z témat, aby se firma bránila negativním ohlasům. K tomu máte vyhrazený oddíl katalog firem (který je ovšem placený). Vaše reakce - jak psala luphen - opravdu nejsou profesionální ...
Odpovědět
Profilova fotka
to luphen, priserkal: tim, ze je clovek "firma" preci neztraci pravo na obhajobu. Kdyby nekdo o nektere z Vas napsal neco nelichotiveho co by dle vas nebyla pravda, tak se take budete branit, ne? a v oddile pro firmy to mozne neni, bohuzel....a nema to nic spolecneho s penezi...
Odpovědět
kompleta: jenže tyhle diskuze jsou o tom abysme si sdělovali názory i na různé firmy, a tím že se do toho konkrétní firma vloží a začne tvoje názory na ní vyvracet je trochu mimo.... přece když je mi nějaký fotograf nesympatický a já to tu napíšu jako svůj názor, nebo že se mi nelíbí fotografova práce tak to neznamená že toho dotyčného pomlouvám ale jen vyjadřuji svou spokojenost...a je trochu scestné aby se do toho ten fotograf vložil a začal vysvětlovat že on nesympatický není že na vině jsem já... že jeho práce je fakt dobrá ale že se mi nelíbí tak je něco špatného na mé straně....
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?