Last minute - kameraman

Profilova fotka
Jsi Profesionál-kameraman a máš ještě volné termíny v nejbližších 4 víkendech? Jsi nevěsta a hledáš na poslední chvíli někoho, kdo Ti natočí video? Pokud jsi kameraman, nabídni zde své volné termíny (konkrétní datum) jako "Last minute" a najdi nevěstu, která Tě hledá! Uveď i zvýhodněnou cenu a oblast ČR, kde působíš. Do diskuze mohou přispívat jen ti kameramané, kteří u nás mají profil Profesionála. Jestli jsi nevěsta a potřebuješ rychle najít kameramana, napiš do této diskuze datum a město, kde se Tvá svatba koná! Diskuze není určena pro doporučování kameramanů, které znáte nebo Vám točili svatbu, nebo pro volné termíny jiných kameramanů než našich Profesionálů. Jsi-li kameraman a chceš se zapojit, musíš se nejdříve registrovat jako Profesionál. Chcete-li reagovat na některou nabídku, napište dotyčnému vzkaz do IP (Interní pošty). Tak si podrobnosti dohodnete už mezi sebou a diskuze zůstane přehledná - budou zde jen nabídky a poptávky. ------------------------ Abychom se v příspěvcích lépe orientovali, pojďme je začít vždy datem a místem: Kameraman nabízí volný termín: "9.6. - Liberec nebo i celá ČR - Na tento den nabízím své služby na 10 hodin za 6.000 Kč, doprava v ceně. Záznam na 2x DVD ve speciálním svatebním obalu." Nevěsta hledá kameramana: "2.6. - Plzeň - Můj miláček nahlásil před půl rokem našemu kameramanovi špatný termín :-( Nemá zde někdo náhodou ještě volné kapacity?"
Odpovědět
1
2
24
Profilova fotka
Sháníme kameramana na termín 4.8.2012, okres Teplice. Moc děkuji za případné odpovědi Rubášová
Odpovědět
Profilova fotka
Uvolnil se nám termín 15.6 a 16.6 jak pro foto tak pro video, původně plánovaná svatba se odkládá. Rádi poskytneme naše služby jinému páru s výhodnější cenou -20% oproti našim standardním cenám. Ateliér Prosecká
Odpovědět
Profilova fotka
Víkend 2-3.6 volno, last minute sleva 15%. Bližšíi info a další volné termíny na mailu.
Odpovědět
Profilova fotka
Termíny 8. a 22. června - plný servis za ekonomickou cenu = 3.400 az 9.900 dle delky nataceni. Cena včetně dopravy po ČR!
Odpovědět
Profilova fotka
Všechny ostatní termíny je možno zajistit přes dlouhodobé spolupracovníky (většina kameramani z českých TV).
Odpovědět
Profilova fotka
5.6., 6.6., 7.6. cena 5500,-Kč V ceně je zahrnuto: 5 hodin natáčení Vaší svatby v Praze. Střih, výroba klipu a jeho uložení na http://vimeo.com/channels/svatbyfilmark Vypálení všech pořízených video záběrů a klipu na Blu-Ray Disc. Použití bezdrátového mikroportu pro dokonalý záznam zvuku. Natáčení profesionální kamerou SONY ve vysokém HDV rozlišení. Doprava v oblasti Praha.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Last minute kameraman, uvolnil se mi termín na pátek 13.července 2012 Nabízím svatební film z celého dne cca 8h natáčení. 60 min na DVD včetně romantického klipu. Cena 6.000,- Kč Těším se na spolupráci Petr.
Odpovědět
Profilova fotka
6.7.2012 a 20.7.2012 poslední 2 volné červencové termíny - sleva 10% na vybraný balíček
Odpovědět
nebyl by náhodou ještě někdo volný na tuhle sobotu, 23.6.?
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební Last minute 07/12 - slevy až do výše 40% Máte svatbu v níže uvedených termínech a nemůžete sehnat kvalitního svatebního fotografa a kameramana? Nezoufejte, máme pro vás řešení. Získejte vysoce kvalitní, umělecký, netradiční a kreativní svatební film a svatební fotoknihy s výraznou slevou až 40%. Volné termíny : 7.7.2012 a 20.7.2012 Co získáte: Kreativního kameramana a fotografa až od 12 hodin přítomnosti. Speciální kamerovou techniku (kamerové pojezd, camera slider). Kompletní dynamicky střižený svatební film. Celkové filmové post-produkce- úprava barev a zvuku dle Hollywoodské produkce. Kreativní svatební spot a kreativní animované fotografické slideshow, podbarvené originální hudbou. Kvalitní ručně vázané svatební knihy (výběr z 80 druhů barev včetně plátna, pravé kůže nebo sametu) Kreativní a umělecké fotografie, které procházejí retuší a grafickou úpravou. Slevu až do výše 40% neboli až do výše 10.000,00Kč z celkové částky vámi objednaných služeb. Objednejte si již dnes svůj Last Minute tým kreativních a uměleckých kameramanů a fotografů navíc v červenci s výraznou slevou až 10.000,00Kč. Nechte se unášet kvalitou, kreativitou, netradičním a uměleckým podáním svatebních fotografií, filmů, spotů a klipů. Nabízíme trvalou hodnotu na celý život. Tato akce je limitovaná!
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme tým 2 kameramanů na termíny 14.7. a 4.8. se slevou 30% na celkovou zakázku. Ceník je dostupný na našem webu. - Vše natáčeno do FullHD rozlišení (možno 50p) - Netradiční styl a nápady - Doprava od Litoměřic 100km zdarma - Zpracování do 3 týdnů - Chráněná webová galerie - Možnost krátkého svatebního klipu V případě zájmu prosím kontaktujte na našem profilu. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
11.8 v sobotu,našel by se nějaký kameraman? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@anittam 11.8.2012 pro natáčení Vaší svatby volný mám. Napište mi prosím do IP nebo na email místo natáčení, od kolika do kolika budete chtít Vaši svatbu audiovizuálně zaznamenávat a případně jakékoli Váše přání a požadavky.
Odpovědět
Profilova fotka
Specialni nabidka: Do konce roku moznost 10% sleva kdyz se trefite do volneho terminu. Jsou jeste moznosti v zari a dale do konce roku.... Nejblizsi termin 21.7. :-) Dale moznost vytvorit specialni nabidku na Vas financni rozpocet Foto / Video.
Odpovědět
Profilova fotka
Terminy 21-22.7 a 28-29.7 stale volne se slevou 15%. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Volné termíny 14-15.7 a 21-22.7 cena 15000kč dva kameramani po celý den. Letošní ukázku mám zde na profilu.
Odpovědět
Profilova fotka
nenašel by se někdo na 22.9.?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
24
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?