Kolik jste ochotni zaplatit za natočené a upravené svatební video?

Je to malý průzkum, kolik jsou lidé ochotni zaplatit za tuto službu.
Odpovědět
Profilova fotka
15 000
Odpovědět
Profilova fotka
my platíme 18 000 :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @svatbyotazky , nemám nic proti náhodným otázkám, jelikož někdy z nich může vzniknout i vtipná odpověď, ale v základu tato otázka postrádá smyslu. Každý má totiž jiné potřeby, každý jsme jiný, každý máme jiné rozpočty a touhy. To je jako byste se zeptala, kolik je ten který člen tohoto fóra ochoten zaplatit za auto. Táta 5tičlenné rodiny vám napíše jinou číslovku než matka samoživitelka. Výstupem je pak nic neříkající změť čísel, která nedává žádný smysl. Ceny jednotlivých poskytovatelů kameramanských služeb se odvíjí od mnoha faktorů, které jako laik můžete sledovat v samotném videu. Soustřeďte se na detaily, kvalitu záběrů, použitou techniku, použitou hudbu, celkové pojetí filmu a zjistíte, že zdánlivě vysoké ceny i zdánlivě nízké ceny dávají svůj smysl a rozdíly jsou větší, než se na první pohled může zdát. Přeji šťastnou ruku při výběru svatebního kameramana. Miroslav Prousek
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme platit kolem 7000 :)
Odpovědět
29.700 my budeme mit dva kameramany cely den az do noci s tim ze po obede budou pro hosty poustet uvitaci video z obradu a oblekani nevesty a zenicha ... moc pekne a emotivni :-) navic maji k dispozici letaci dron
Odpovědět
To se takhle nedá říct. Někomu stačí rozmazané a tmavé video z levného foťáku za pár tisíc, druhý si připlatí aby měl pěknou vzpomínku. My měli původně za 17000 a to byl pro nás strop, ale pak jsme našli jednoho, co dělá skoro to samé a v mnohem lepší obrazové kvalitě za 13000. Budeme mít delší video a videoklip. Myslím že těch 15000 je taková zlatá střední cesta. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na rozdíl od pana Prouska se mi otázka líbí. Beru ji jako malou sondu kdo je ochoten kolik za kvalitní svatební video zaplatit. Samozřejmě má smysl když nevěsty napíšou detaily kameramanovy služby. Kolik osob video natáčelo, jak dlouho byli na svatbě přítomni, jestli měli dron, jak se povedla editace, jakou přidali hudbu . . .
Odpovědět
Profilova fotka
Natáčení od 10te do 18te hod (ranni přípravy po tanec),1 kameraman a cena 5,5 tis. Uvidíme co dostaneme :) V ceně bude cca 60 minutove video a videoklip.
Odpovědět
Profilova fotka
My 10.000 - na doporučení nevěst od Sazachi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@urbanka93 Ahoj, mohla bych poprosit o kontakt na kameramana?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme za fotografa a kameramana 10.000,- oba jsou přítomni celý den od příprav ráno až po večerní zábavu. V ceně je zahrnuto:  pořízení digitální fotoreportáže a portrétů ze svatebního dne, umělecky pojatý videoklip + dlouhé video (cca 30 min.)  USB flash disk s fotografiemi v plném kvalitě + videa  20 papírových fotografií 13x18 cm nebo 10 ks A4 nebo fotokniha  úprava všech jednotlivých fotografií v PC  úprava tonality libovolných fotografií (černobílá, event. jiné efekty)  zhotovení internetové galerie  archivace fotografií po dobu 2 let Viděla jsem již několik svateb od nich a vždy se mi to líbilo ;-) Takže pro nás je strop také 15 000, protože budeme platit ještě dopravné a možná další doplňkové služby, například zařízení fotokoutku s vyvoláváním fotek na místě ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?