Kdo zná kameramana ze Vsetínska?

Profilova fotka
Nazdarek, chtela jsem se zeptat jestli nekdo nevi o nejakem levnem kameramanovi tam u nas na Valassku - obrad je v Novem Hrozenkove, ja jsem z Halenkova a hostina bude na hotelu Solan. Nemusi to by nekdo kdo je uplne profesional, muze to byt treba i nekdo kdo se treba jeste 'uci'. Uz mame dva fotografy a tohle je spis jen takova tresinka na dortu. Zatim vsechno vychazi kolem 5000 a ja bych chtela neco levnejsiho..... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den nevestinko, tak jako kameraman kdyz slysim, ze chce nekdo jenom nejake levne video tak si myslim, ze to jsou vyhozene penize . Taky se me obcas nejaky klient na neco podobneho zepta a nebo kdyz nam to nekdo natoci jestli bych jim to upravil ..? Nikdy bych to neudelal, protoze amaterske zabery se vetsinou zpracovat nedaji a uz vubec bych se pod to nepodepsal ... Pokud ale mate dva fotografy tak Vam jde asi vic o fotky jako o zivy zaznam. Casem zjistite, ze Vam dobre video bude chybet. Vzdy se da domluvit i dobra cena na video s profi kameramanem ale vysledek je potom uplne nekde jinde jako nejaky amater co tam bude pobihat s nejakou malou kamerou. Dobry kameraman Vam zachyti takove zabery o kterych vy behem svatby nemate ani potuchy a potom se na to video budete divat jako na nejaky film ve kterem mate hlavni roli ... Je to na Vasem zvazeni ale fotky a video je dost velky rozdil ... I z fotek se da udelat zajimave video prezentace ale jsou to porad fotky ... Hezky den a krasnou svatbu ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den všem přeji, musím potvrdit kolegu výše. Pokud chcete hezké a kvalitní video tak budete muset zaplatit vyšší cenu. Ono je to také o technice se kterou se dnes točí. Profík si donese profi techniku která se pohybuje od 100 000 výše a ta se také musí zaplatit. U Vá s stráví 12-14 hodinovou šichtu ve které se nezastaví. Pak stráví ve střižně cca 40-80 hodin s úpravami fotografií a střihem třeba 3 hodin záznamu. atd. Ve výsledku má tak 50 Kč na hodinu. Ono to se celkem nezdá, ale svatba je dotovaná. Pokud bych měl plně vyfakturovat práci a pronájem techniky tak by svatba stála 20-30000 Kč. Opakuji bavím se o profesionálovi. který má koupený SW v ceně okolo 40-50 000 a ne, že to stříhá na kradeném SW doma v obýváku jako "vedlejšák". Já bych na Vašem místě, pokud tam máte 2 fotografy jednoho požádal aby na fotoaparát natočil klipy z obřadu Příchod "ano" prstýnky, polibek, podpisy atd. Většina z fotografů profíků pořídí video záznam v mnohem lepší kvalitě než je běžná kamera. Přeji hezký svatební den a užijte si to. MJ
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?