Kameraman z jižních Čech, poradíte?

Dobrý den, nemáte někdo - prosím prosím - tip na kameramana z okolí Jižních Čech? A nejlépe někoho, kdo má ještě teď nějaký volný termíny na září :-D Díky moc :o))
Odpovědět
Profilova fotka
@efkaa123 www.beremese.cz/katalog/firma/afilmcz/ Afilm
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky, jezdime po cele CR ale v zari mame uz jenom jeden posledni volny termin ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše služby. Jezdíme po celé ČR jak pouze kameraman tak v páru s fotografem. Na září by se pro Vás termín určitě nějaký našel. Pokud budete mít zájem, náš kameraman se s Vámi dopředu nezávazně sejde a probere všechny podrobnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte na naše webovky a zarezervujte si poslední volné termíny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@efkaa123 kameramana Vám mohu doporučit Videostudiomax, jsou sice z ČB, ale mohou dojet i do ČK, také jsme to tak měli. A dobrá cena, velmi dobrá, profesionální přístup, super zpracování. Dobří fotografové s kterýma mám osobní zkušenost jsou Eva Albrechtová z ČB, Radka Kubizňáková z ČK - Photo by Radka, pan Pavlíček - je také zde na profesionálech a pak dobře fotí i Markéta Prostecká.
Odpovědět
Moc Vám všem děkuji za nabídky, už jsme si vybrali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@efkaa123 Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve FULL HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR a ceny máme přijatelné, mohu také zajistit za dobré peníze i fotografa a na větší vzdálenosti jezdíme jedním autem. Prosím koukněte na naše ukázky a informace na našem webu. Pokud budete mít zájem, prosím kontaktujte Nás co nejdříve, data se rychle plní ! s pozdravem Mirosav Bajer, Videotvorba BAJER Pardubice
Odpovědět
Dobry den,nasel by se jeste nejaky sikovny kameraman na 27.7.2013,nejlepe z okoli Ceskeho Krumlova,nebo Ceskych Budejovic?Dekuji
Odpovědět
Zdeněk Šlechta z Jindřichova Hradce, byli jsme s ním moc spokojení. Na všem jsme se dohodli a není drahý. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?