Kameraman-video

Profilova fotka
Zatím si pohrávám s myšlenkou kameraman na svatbe....Kolik CCA stoji ?? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
To máte různé. V našich končinách můžete mít video za 5 tis ale i za 40 tis a více. Záleží na tom jak moc jste náročná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @miren13 , o problematice výběru kameramana a svatebním filmu jako takovém jsem napsal několik článků, které Vám možná pomohou v rozhodování. Najdete je na mém webu nebo zde na beremese v mém profilu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jezdíme po celé republice a info Vám posílám do Vaší pošty, krásný den přeji Bajer video
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, jsme z Litoměřic, ale rádi dojedeme po celé ČR. Děláme fotografie i video. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. Zde naleznete také několik "balíčků" včetně cen. Pokud nevyhovují, dejte nám vědět, jaký rozsah si představujete. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Natáčím svatební videa po celé ČR za výhodnou cenu. Poslal jsem Vám nabídku do pošty. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek
Odpovědět
Profilova fotka
@miren13 My měli za 13000 kč na celý den. Od 12000 nahoru se dá sehnat jestli chceš fakt pěkné video. Jsou i levnější, ale je to jako u fotek. Cena většinou odpovídá kvalitě.
Odpovědět
Profilova fotka
Cena nemusí být o kvalitě i za levno můžete mít super video. Mrkněte na můj profil či stránky. A cena? Je to vždy o domluvě a Vašich požadavcích. Jezdíme celou ČR i Rakousko a jsme na trhu více jak 20let takže nějaké zkušenosti máme....hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás je možnost foto včetně videa již od 5 500,- :-) Hezký den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím že je to dost o ceně. Stačí se podívat na videa obou firem před tímto mým příspěvkem. Profíci točí většinou úplně jinak než tohle.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, základní ceny se pohybují od 2 000 Kč do 20 000 Kč. Je to jako s autem, musíte si vybrat, jestli chcete Škodovku a nebo Mercedes :-). I když výjimka potvrzuje pravidlo :-). Na druhou stranu si myslím, že cena by neměla být tím hlavním kritériem při výběru kameramana. Nezapomeňte, že fotografie a video je to jediné co Vám může připomenout Váš krásný den, tak přejeme šťastnou ruku při výběru toho správného profesionála. Přejeme krásný svatební den. Dvořák VIDEO.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, už pár let se věnuji svatebnímu videu a tak jsem dal dohromady pár tipů (celkem 9) podle čeho kameramana vybírat. Některé tipy platí také pro výběr fotografa, kapely a dalších dodavatelů. Třeba se to někomu z Vás bude hodit emoticon Najdete je na našem webu hned na titulní straně. Luboš Konečný ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?