Kameraman - svatba - 17. dubna 2015 Mladá Boleslav

Dobrý den, hledáme kameramana, který by natočil svatební obřad. Vše proběhne od 12.00 v kostele Sv. Bonaventury v Mladé Boleslavi. Obřad počítáme maximálně půl hodiny, možná 45 minut. Samozřejmě chceme kompletní tvorbu videa. Jde nám pouze o obřad. Hostinu ani přípravy točit nechceme. Prosím Vás o zaslání nabídek, které budou obsahovat cenovou kalkulaci a reference. Hlavním kritériem je samozřejmě kvalita práce a následně cena. Děkuji Vám za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, do interní zprávy si dovoluji zaslat cenovou nabídku pro natáčení i fotografování. Pokud skloubíme obojí dohromady, můžeme nabídnout, myslím, docela rozumnou cenu.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, cena za natočení obřadu v MB 4900,- Kč obsahuje kompletní záznam obřadu profesionální kamerou nejen obrazově, ale i zvukově. Výsledek je KLIP na Vámi vybranou hudební skladbu a všechny originál záznamy bez střihu na USB disku v ceně. Doprava v ceně. V případě např. 5 hodinového natáčení v Mladé Boleslavy by cena byla 7700,- Kč. Ceny pevné, pro všechny stejné jsou veřejně přístupné včetně svatebních videoklipů v odkazu níže:
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, svou nabídku jsem Vám poslal do zpráv. S pozdravem Jakub Legát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem přímo z Mladé Boleslavi a rád Vám svatební obřad natočím. Zavolejte a určitě se domluvíme. S pozdravem Honza S.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR, také mohu zajistit profesionálního fotografa, můžeme přijet jedním autem, vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?