Kameraman Praha

Profilova fotka
Najde se nějaký šikovný kameraman z okolí Prahy, který má ještě na 13.6.2015 volno? Prosím kdyžtak i připište přibližnou cenu, pro představu. Moc díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@denis85 Dobrý večer, dovolil jsem si Vám zaslat soukromou zprávu, třeba by Vás naše práce a nabídka oslovila. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín volny, cenik na webu:
Odpovědět
Profilova fotka
@denis85 Krásný víkendový den! :-) Na 16. června 2015 máme zabookované pouze fotografování a náš natáčecí tým je tak plně k dispozici. :-) Bydlíme u Prahy, tak se, pokud se Vám naše tvorba zalíbí, můžeme sejít třeba u kafe a pobavit se o detailech. Do interní zprávy si dovoluji zaslat konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín máme zatím bez rezervace. Tvoříme moderní dynamické sestřihy. Rádi Vám nabídneme naše služby. Cenovou nadídku do emailu.
Odpovědět
Profilova fotka
@denis85 Dobrý den, termín máme stále volný. Podívejte se na náš web na naší prezentaci, věřím že Vás dokážeme zaujmout.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, velice rád Vám natočím a zpracuji Váš velký den. Natáčíme profi technikou ve full hd kvalitě a jezdíme po celé ČR a Slovensku, ceny máme přijatelné, více informací na našem webu. V případě zájmu nás kontaktujte. zdraví vás Bajer video
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Termín máme volný. Kdyby byl zájem, shlédněte náš web, kde máme ukázku jak fotografií, tak i videotvorby. Pište nebo volejte, ať máte vzpomínky.. Pohodový den přeje team prostudio2
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme Vám naše služby s 20ti letou zkušeností. Naši práci si můžete prohlédnout na facebooku nebo na našich webových stránkách. Nabízíme profesionalitu, zodpovědný přístup, spolehlivost a maximální nasazení. Specializujeme se na svatební videa již 20 let a jsme připraveni zodpovědět jakékoliv Vaše dotazy :-). Nezapomeňte, že fotografie a video je to jediné co Vám může připomenout Váš krásný den, tak přejeme šťastnou ruku při výběru toho správného profesionála. Věříme, že se rozhodnete správně. Vladimír Dvořák – Dvořák VIDEO.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, naše tvorba svatebního videa, svatebního klipu je tvořena klipovou technikou včetně leteckých záběrů. Našim cílem je, aby svatební video nebyla pouze romantika. Náš přístup je, aby pro novomanžele svatební kameraman nebyl přítěží, ale podílel se na zábavě a dobré atmosféře. Z toho pak vzniká veselý a vtipný svatební klip, který si novomanželé pouští s radostí opakovaně, krom samotného dvd. Ukázky a další zasílám do interní zprávy emoticon Studio máme v Žatci, tedy do Ústí 50min. Doprava zdarna. Hezký den. Michal Karabec
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ukázky na našem profilu a stránkách ;-) Jezdíme z Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ceník a ukázky naleznete na mém webu. Soustředím se na Prahu a okolí a tento termín mám stále volný :-) S pozdravem Miroslava
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Krásný den, Vámi uvedený termínek máme volný, do zprávy Vám zasílám nabídku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?