Kameraman Praha - srpen 2018

Ahoj holky, sháním kameramana na svou srpnovou svatbu a musím říct, že jsem trochu zaskočená těmi cenami. Ráda bych se sumou za tuto položku přiblížila (alespoň shora) k 10 000Kč. Pokud by to bylo méně, tak samozřejmě jedině fajn. Přítel si myslí, že je to zbytečné, ale já bych video ráda, tak se snažím alespoň najít nějakou nenásilnou variantu. Můžete mi poradit klidně někoho mimopražského, komu bych zaplatila dopravu do Prahy a byl by cenově přijatelný? Ráda bych video hezké, ale 20tisic a podobné sumy se mi zdají přehnané. Ale holt svatební přirážka funguje na všech frontách :) Předem moc děkuji za tipy! :)
Odpovědět
Svatba bude 3.8.2018 v Dolních Počernicích v Praze 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barals Dobrý den, nabídku máte ve zprávě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku na svatební video jsem Vám poslal do interní zprávy. Přeji hezký den. Vladimír Dvořák
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, barals! dovolte mi nastínit Vám problematiku kameramanů a upřesnit, proč si říkáme ''tolik''. Není to žádnou svatební přirážkou, ač se tak může zdát. Průměrná cena profi kameramanů na svatební video se pohybuje okolo 1500 - 2000 Kč/ hod. Na první pohled se to může zdát jako extrémní částka, ovšem je to v drtivé většině celková kompletace videa. Kameramanova práce nekončí pouze Vaším svatebním dnem. Před PC pak totiž tráví X dní procházením materiálu, střihem, úpravou barev (to už dělá jen část video tvůrců), úpravou audia, titulků... atp. Věřte mi ale, že například za propagační video pro firmu si řekneme za hodinovku i mnohem víc. Můžete si samozřejmě najmout člověka za 5 000 Kč na natočení Vašeho dne, který Vám slíbí 120 minutové dlouhé video a navrch přihodí ještě klip... ovšem cena je většinou přímo úměrná kvalitě. Nehledě na to, že u 120 min. videa se všichni, kterým to pustíte, unudí k smrti. Je to jako s auty. Jsou velmi levná auta, která plní účel dopravního prostředku ale moc příjemně se v nich nepovozíte. Pak jsou velmi drahá auta, která plní účel a svést se v nich je zážitek. Jsou ale i auta střední třídy a v ekvivalentu svatebních kameramanů tyto auta stojí okolo 2x násobku Vaší udané ceny. Nebo jako s restaurací. V podezřele levné si asi moc nepochutnáte. Nebo jako s nábytkem. Nejlevnější Vám nejspíš moc dlouho nevydrží. Pokud chcete alespoň průměr, 10 000 Kč Vám nejspíš stačit nebude. Rozhodně to ale není svatební přirážkou, jak se spousta budoucích nevěst domnívá. Přeji Vám šťastný výběr kameramana pro Váš den k Vaší spokojenosti. S pozdravem za tým ZachyťTo.cz - Foto @ Video, Daniel Adámek - kameraman :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, radi natočíme. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Dobrý den, poslala som vam spravu (:
Odpovědět
Dobrý den, posílám Vám nabídku zde do soukromé pošty. Myslím, že je šance se domluvit :) Mějte se pěkně! HP
Odpovědět
Děkuji všem za nabídky, budu odepisovat v nejbližší době. Děkuji
Odpovědět
Děkujeme všem za nabídky - již jsme si vybrali :)
Odpovědět
Profilova fotka
@barals Dobrý den, za 20 tisíc to už je hodně přehnaná cena, pokud kouknete na naše stránky a osloví Vás, rád přijedu a natočím Vám Váš svatební den za přijatelné ceny, krásný den přeje videoBajer
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?