Kameraman praha a střední čechy

Zdravím, ráda bych Vás požádala o radu a doporučení na šikovného kameramana ale zároveň ne nic předraženého. Děkuji moc za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den. :-) Bydlíme kousek od Prahy a po celém Středočeském kraji neúčtujeme cestovní náklady. Myslím, že naše práce je originální a zároveň i cenově dostupná, dovoluji si tedy zaslat konkrétní nabídku do interní zprávy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatba1212 Dobrý den, opravdu "relevantní odpověď na Vaši otázku" budete muset asi nalézt sama např. zde v katalogu profesionálů, kde jsou nejen doporučení od konkrétních novomanželů často podložena i konkrétním výsledným videem, tak i ceník, alespoň tedy v mém případě. Jinak do této diskuze napíše každý PRO o sobě, že je on ten nejlepší, nebo pod jiným nickem doporučení na sebe. Novomanželé, kteří mají po svatbě už tady většinou nejsou resp. nejsou v takovém počtu, aby jste ihned dostala požadované / kvalitní informace.
Odpovědět
@filmark @svatba1212 Já tu jsem :) A za sebe bych doporučila Honzu Minaříka (fullArt studia - je zde na PRO). Akorát, že není z Prahy, ale nám těch 500 Kč za dopravu stálo za ten výsledek. :) Naše video tu nemáme, stejně jako fotky, ale myslím, že jeho portfolio prozradí hodně. Jinak na naší svatbě jsme neměli přímo Honzu Mináříka, ale jeho kolegu Martina Šindlera, a ten byl moc super! Kdybys chtěla víc info, napiš mi do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den :) určitě se podívejte na můj web. Nabízím různé balíčky do 5 000 Kč. Myslím, že se domluvime.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, velice rádi Vás uvítáme i na našich web stránkách. Přejeme krásný zbytek dne Irena a Zdeněk Brelovi
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@svatba1212 Dobrý den, jezdíme po celé ČR, pokud by Vás naše tvorba zaujala, kterou naleznete v odkaze pod tímto textem. Budeme se těšit na setkání. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den emoticon dovolte abych Vám představila svoje služby. Nabízím Vám tyto balíčky: - natočení svatby z celého dne, od příprav a začátek veselky (střih videa, hudba, grafika, do 30min, plus krátký sestřih pro umístění na internet a netrpělivé díváky emoticon) ->5000 Kč - natočení svatby od obřadu a začátek veselky (střih videa, hudba, grafika, do 20 min) -> 4000 Kč - natočení svatby od obřadu a začátek veselky (střih videa, hudba, grafika do 10 min) ->3500 Určitě můžu vyhovět Vaším nápadům a zvláštním požadavkům. Ukázky videí naleznete na mém webu
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Už jsem tu v nějakém fóru přispívala. :-) Za nás mohu doporučit Michala Karabce z TV OK Plus Žatec (televizezatec.cz), který natáčel i naší svatbu http://www.youtube.com/watch?v=diEiGU... a jsme moc spokojeni! :-) Michal je mladý,ale velmi zkušený a šikovný kameraman s nápadem, který dokáže zachytit správný okamžik a lze se s ním na všem domluvit. :-) Má přijatelné ceny a nyní všude cestují ve dvou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji jedině Lukáše Tlamku, viz mé video. Nádhera a je velmi milý.. hodně štěstí
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@svatba1212 Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR, také mohu zajistit profesionálního fotografa, můžeme přijet jedním autem, vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme Vám naše služby s 20ti letou zkušeností. Naši práci si můžete prohlédnout na facebooku nebo na našich webových stránkách. Nabízíme profesionalitu, zodpovědný přístup, spolehlivost a maximální nasazení. Specializujeme se na svatební videa již 20 let a jsme připraveni zodpovědět jakékoliv Vaše dotazy :-). Nezapomeňte, že fotografie a video je to jediné co Vám může připomenout Váš krásný den, tak přejeme šťastnou ruku při výběru toho správného profesionála. Věříme, že se rozhodnete správně. Vladimír Dvořák – Dvořák VIDEO.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?