Kameraman Praha

Dobrý den,nemáte někdo tip na kameramana za slušnou cenu?Praha a okolí
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@verylyn Dobrý večer, koukněte na náše webovky, datum máme ještě volný. Ceny máme přijatelné.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji pana Bajera z videotvorba.kvalitne.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@verylyn Dobrý den, pokud jste si ještě nevybrala, zřejmě čekáte na naše služby :-) Profil je dostupný zde na beremese. Neváhejte se ozvat s konkrétními dotazy či upřesněním Vaší představy. S pozdravem, Sebastian
Odpovědět
Profilova fotka
@verylyn Dobrý den. Nabízím svatební video za velmi dobrou cenu. Ceník najdete na webu pod příspěvkem. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolte mi nabídnou naše služby. Tvoříme moderní dynamické sestřihy plné emocí, radosti a lásky. Ukázky naší práce najdete zde pod kartou nebo na našich webových stránkách. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme Vám naše služby s 20ti letou zkušeností. Naši práci si můžete prohlédnout na facebooku nebo na našich webových stránkách. Nabízíme profesionalitu, zodpovědný přístup, spolehlivost a maximální nasazení. Specializujeme se na svatební videa již 20 let a jsme připraveni zodpovědět jakékoliv Vaše dotazy :-). Nezapomeňte, že fotografie a video je to jediné co Vám může připomenout Váš krásný den, tak přejeme šťastnou ruku při výběru toho správného profesionála. Věříme, že se rozhodnete správně. Vladimír Dvořák – Dvořák VIDEO.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, naše tvorba svatebního videa, svatebního klipu je tvořena klipovou technikou včetně leteckých záběrů. Našim cílem je, aby svatební video nebyla pouze romantika. Náš přístup je, aby pro novomanžele svatební kameraman nebyl přítěží, ale podílel se na zábavě a dobré atmosféře. Z toho pak vzniká veselý a vtipný svatební klip, který si novomanželé pouští s radostí opakovaně, krom samotného dvd. Ukázky a další zasílám do interní zprávy :) Michal Karabec
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?