Kameraman Ostravsko-Karvinsko

Dobry den, s pritelem v posledni dobe zvazujeme, zda mit na svatbe kamaramana. Predstava, ze mame uchovane vzpominky a hlavne atmosferu dne se nam moc libi, ale zrazuji nas ceny, protoze uz mame hodne omezeny rozpocet. Chapeme, ze natocenim to nekonci ale teprve vse zacina, presto bychom radi vedeli, na kolik by nas natoceni svatby vyslo a dle toho se pak rozhodli. Svatba je 6.6., coz je patek, pripravy a obrad v kostele probehne v Bohumine, pote bude presun na Zamecek v Chalupkach. Na videu bychom chteli pripravy, obrad, obed, dort, tanec. Zabava uz byt nemusi. Dekujeme za nabidky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jessica3 Dobrý den, jsme přímo z Ostravska, Opavska. Dovolím si touto cestou nabídnout naše služby a případně připravit speciální nabídku pro Váš den. Bližší informace o naší tvorbě naleznete v odkaze pod tímto textem. Pokud by Vás naše tvorba zaujala, budeme se těšit na případné setkání. Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín máme zatím volný, proto Vám rádi nabídneme naše služby. Navštivte prosím naše stránky, kde naleznete veškeré informace včetně ukázek, nebo také reference našich zákazníků. V případě Vašeho zájmu, mně kdykoli kontaktujte. Hezký den Petr Měrka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, osloví-li Vás styl mého záznamu svatebního dne, - na svých web stránkách mám spousty ukázek, padne-li některá do oka, jsem připraven pro Vás odvést kvalitní práci... Přeji pohodové přípravy. René Matuška :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslal jsem Vám mail do IP. Pěkný den Roman Cieslar
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nejsem sice kameraman, ale snad odpověď jedné nevěsty taky potěší :) Svatbu jsme měli loni v srpnu a celou nám ji natáčel kameraman Michal Fryz. Za celý natáčecí den jsme platili 6500,- a byli jsme nadmíru spokojeni :) Na jeho stránkách jsou i nějaké klipy ze svatby :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?