Kameraman Olomouc 25.4.2015

Prosím je nějaký volný kameraman na 25.4.2015? Dlouho jsem se nemohla rozhodnout jestli kameramana na svatbu nebo ne.:) Ale nakonec chci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji petrhajek.cz je i na FB
Odpovědět
Profilova fotka
@masulka1967 Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR a Slovensku. Jsme z Pardubic. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne. Také Vám můžeme udělat i Vámi zpívané hudební svatební klipy ve kterých si zahrají a zazpívají novomanželé, včetně svatebních hostů. Vše je na domluvě. Celý takto upravený záznam Vám předáme v originálním svatebním obale. DVD má i menu kapitoly. Dále nabízíme letecké záběry z RC dronu. Mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem. Ceny máme přijatelné pro každého. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme přímo z Olomouce a rádi Vám Váš významný den natočíme podle Vašich požadavků. Disponujeme technikou na profi úrovní, máme zkušeného kameramana i střihače. Ukázky našich zveřejnitelných prací můžete vidět na našem FB profilu, příp. na YouTube. Více v interní zprávě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního videa i fota. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?