Kameraman - neprofi jižní Morava

Prosím sháníme kameramana, ne profesionála, ale člověka, co ho to baví a pouze si tím přivydělává. Tzn. nechceme žádné vysoké položky. Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, to zatím asi splňuju :) hoďte mi prosím termín a představu do pošty nebo nejlíp na mail :) budu se těšit, Petr
Odpovědět
Takže ještě jednou. Neprofi si nepředstavuji jen člověka, který to dělá rád a nemá ŽL, ale cenově by měla být nabídka trošku někde jinde. Abych řekla pravdu, investuji do fotografa nemalé peníze a kameraman je takový bonus. Cenově max 3500,- Je někdo takový, kdo nabídne své služby? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@ikarl Tak se zkuste pozeptat v nějaké umělecké škole či tak, na tomhle webu jsou registrované převážně nevěsty a profíci, kteří se focením a natáčením živí... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ikarl já to tak myslel, i na profilu ta cena tak byla, ale jelikož mě několik lidí doslova zprdlo, že je to prostě u mě moc levný v porovnání s výsledkem a termíny se začaly plnit rychle, musel jsem zdražit - no a tak nezbývá než popřát to, že seženete bonus s výsledkem, nad kterým úplně nezapláčete :) ono většinu profesionálů to totiž baví a za práci se platí ;) anebo bych možná doporučil spíš kameru vyškrnout, je to o člověka navíc a může zavazet fotografovi, pokud chcete, aby byla hlavní položka fotky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Takže vlastně hledáš někoho kdo ti to natočí načerno bez živnosťáku a skoro zadarmo. Přitom sis objednala drahého fotografa kterému klidně zaplatíš co si řekne. To musí mít ti kameramani radost když tohle čtou :-)
Odpovědět
A co jako? Ano uprednostnim kvalitniho fotografa. Od kameramana necekam zazraky a proto sem to rovnou napsala Nekdo setri na satech, jidle..nekdo na kameramanovi.. nevim co je na tom spatneho.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslela jsem to tak, že když nebude mít živnosťák, nedá ti ani žádnou smlouvu a ty nemáš vůbec žádnou záruku jestli něco dostaneš. Naopak on riskuje pěkný průšvih když se mu to nepovede a ty ho třeba někde udáš. Nebo někdo z hostů. Tohle by podstoupil asi jen blázen.
Odpovědět
Profilova fotka
@liliana86 Pokud by někdo měl točení jen jako koníček a jednou za rok si natočil nějakou svatbu pro radost, tak živnostňák nepotřebuje ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste Kateřinu Prátovou z Mutěnic (najdete na FB). Je studentka, velmi příjemná a se svatbami začíná. Letos jsem s ní celý den fotila a jako člověka můžu vřele doporučit. Video jsem neviděla, ale pokud vysoká kvalita není prioritou...-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?